Terreinverzorger Leicester maakte al vaak indruk, maar zijn laatste stunt gaat écht viraal

Vorig seizoen was behalve het voetbal van Leicester ook het veld van 'The Foxes' vaak een streling voor het oog. De terreinverzorger maaide het gras in het King Power Stadium altijd in een speciaal patroon en die traditie houdt hij ook dit seizoen in ere.

Sterker nog: voor de wedstrijd van vanmiddag tegen West Bromwich Albion pakte de terreinverzorger misschien wel uit met zijn strafste stunt. In het veld werden immers enkele klaprozen gemaaid. Voor de Britten is de bloem het symbool van oorlogsherdenking. In de periode rond 11 november spelen de Premier League-clubs steevast met een klaproos op hun shirt. Ook de Engelse nationale ploeg zal dat op 11 november doen in de wedstrijd tegen Schotland, ondanks een verbod van de FIFA.

Photo News
Photo News

Leicester verliest opnieuw

Het initiatief van de terreinmeester heeft Leicester vanmiddag evenwel niet kunnen inspireren. 'The Foxes' gingen met 1-2 de boot in tegen West Bromwich Albion, dat het nochtans zonder de geblesseerde Nacer Chadli moest stellen.

Morrison bracht West Brom in de 52e minuut op voorsprong, maar drie minuten later zorgde Slimani al voor de gelijkmaker. De bezoekers namen echter nog de drie punten mee naar Birmingham, want twintig minuten voor tijd lukte Phillips de winninggoal.

In de stand is de regerende landskampioen veertiende, West Brom heeft een punt meer op de teller staan en is elfde.

Photo News