Tepel van supermodel kwam piepen tijdens Super Bowl (al lijkt ze zelf niet echt onder de indruk)

Chrissy Teigen en haar man, zanger John Legend.
kos Chrissy Teigen en haar man, zanger John Legend.
Heel wat schoon volk woonde eerder deze week de 51ste editie van de Super Bowl bij. Ook supermodel Chrissy Teigen en haar man - zanger John Legend - waren van de partij en dat hebben de televisiekijkers geweten. Toen het koppel in beeld kwam, was de tepel van Teigen immers te zien.

De 31-jarige Amerikaanse droeg onder haar lichtbruine blazer een zwart, doorschijnend truitje. Maar omdat haar jasje iets te veel verschoven was, toonde Teigen nét iets te veel.

En oplettende kijker merkte de nipslip op en hij deelde het beeld op Twitter met Teigen en Legend, maar heel erg onder de indruk was het supermodel duidelijk niet. Teigen deelde het beeld immers op haar beurt met haar bijna vier miljoen volgers.

"Boom goes the dynamite", verwees Teigen naar een in de Verenigde Staten populaire video uit 2005. Toenmalig universiteitsstudent Brian Collins moest het sportnieuws brengen, maar echt van een leien dakje liep dat niet. Hij zei toen onder meer "boom goes the dynamite" en vandaag wordt die uitdrukking in de Verenigde Staten gebruikt om - veelal ironisch - een cruciaal moment aan te duiden.