Het subtropische zwembad Aquafun bij SunParks in Oostduinkerke.
Volledig scherm
Het subtropische zwembad Aquafun bij SunParks in Oostduinkerke. © Aquafun

Teleurstelling nadat ook zwembaden en binnenspeeltuinen sluiten

Dat subtropische zwembaden en binnenspeeltuinen vanaf zondag de deuren moeten sluiten, is een domper op de feestvreugde voor veel families. De eindejaarsperiode is traditioneel een periode waarin veel families afzakken naar vakantieparken om daar de feestdagen samen door te brengen. Subtropische zwembaden en binnenspeeltuinen zijn een belangrijke troef van de meeste parken, aangezien dit vaak enorm geliefde activiteiten zijn bij de jongste gezinsleden.

 1. De populairste elektrische bedrijfsauto’s op een rij: dit moet je weten over de kosten bij privé en professioneel gebruik
  Jobat

  De populair­ste elektri­sche bedrijfsauto’s op een rij: dit moet je weten over de kosten bij privé en professio­neel gebruik

  Het loon op een fiscaal aantrekkelijke manier spekken gebeurt met extralegale voordelen, zoals maaltijdcheques, een groepsverzekering of een hospitalisatieverzekering. In dat rijtje hoort uiteraard ook de bedrijfswagen thuis. Welke elektrische modellen krijgen daarbij de voorkeur? En hoe zit het precies met de kostenverdeling tussen werkgever en werknemer? Jobat.be biedt een overzicht.
 2. Niet langer gebonden aan de (mindere) modem van je operator: kiezen we binnenkort zelf ons ideale apparaat?
  Mijntelco

  Niet langer gebonden aan de (mindere) modem van je operator: kiezen we binnenkort zelf ons ideale apparaat?

  Als het van het BIPT afhangt, kunnen we straks kiezen welke modem we nemen wanneer we een nieuw internetabonnement afsluiten. De Belgische telecomregulator kondigde daar eind vorig jaar een ontwerpbesluit voor aan. Het zou betekenen dat je als klant niet langer verplicht bent om de modem van je internetprovider te gebruiken, maar je eigen apparaat kan aansluiten op het netwerk. Mijntelco.be zoekt uit of dat een goede verandering zou zijn.