Tanja Dexters over haar nieuwe vriend: "We delen dezelfde passies: auto's, feesten, vrijen..."

Screenshot/Frank Dejongh
Na de breuk met de vader van haar dochter Valentina (6) kende ex-Miss België Tanja Dexters (39) een turbulente periode vol wilde feestjes. Aan settelen dacht ze niet, tot ze de vijftien jaar jongere Ignazio Moser (24) ontmoette. In Story vertelt ze alles over haar Italiaan.

Momenteel genieten Tanja en Ignazio van een romantische vakantie in Mexico. Wij spraken het koppel voor Tanja een lading kritiek over zich heen kreeg vanwege een incident op een kerkhof (zie onderaan). De vakantie kwam sowieso als geroepen: Ignazio woont in het Italiaanse Trento, dus moeten de twee elkaar vaak missen. "We zijn twee maanden samen, maar hebben elkaar nog maar een paar weekends gezien", zegt Tanja. "We hebben er naar uitgekeken om zo lang bij elkaar te kunnen zijn. Ik denk niet dat we ruzie zullen maken, al zijn er al discussies geweest, over banale dingen. We zijn allebei rechtuit."

Verzoening met Miguel
Een paar weken geleden leek een verzoening met de vader van haar dochter nog mogelijk, schreef Tanja in haar column in Story, maar dat is nu duidelijk veranderd. "Ik zat in een wilde periode en Ignazio was eerst een flirt. Niet dat hij me niet interesseerde, maar ik had een slecht beeld van mannen. Nadat Miguel me na tien jaar had verlaten, wilde ik geen mooie praatjes meer geloven. Maar door kleine opmerkingen toont Ignazio dat hij het meent. De tweede keer dat ik hem in Italië ging bezoeken, zijn we echt verliefd geworden. Het was meer dan alleen maar plezier maken. We delen dezelfde passies: mooie auto's, feesten, genieten, avontuur, glamoureus leven, vrijen... Maar we weten ook allebei wat hard werken is. Dat hij wijnproducent is, is mooi meegenomen. (lacht) Ignazio is ook gewoon ontzettend lief. Maar zoals vele Italianen kan hij me ook weleens negeren, en dat haat ik", lacht Tanja. Ook Ignazio wil ons graag vertellen waarom hij voor Tanja gevallen is. "Er is gewoon chemie tussen ons. Uiteraard is Tanja een prachtige vrouw, maar ze is ook anders dan andere meisjes. Zij weet me onder controle te houden, want ik kan redelijk roekeloos zijn. We hebben ook allebei een wild kantje", zegt hij.

Tanja vorige week bij de lancering van H&M X Kenzo
Photonews Tanja vorige week bij de lancering van H&M X Kenzo
Story Magazine - Timeline | Facebook

Kerkhofincident
Op Allerheiligen bracht Tanja met dochter Valentina een bezoekje aan het kerkhof van Lebbeke. Daarbij maakte ze grapjes over de namen van de overledenen en opende ze zelfs een grafzerk. Tanja zag er niet meteen graten in en gooide het filmpje van haar kerkhofbezoek online - met vernietigende reacties tot gevolg. Niet alleen de familieleden van de overledenen reageerden ontzet, ook de rest van Vlaanderen vond Tanja's gedrag niet door de beugel kunnen. De gemeente Lebbeke liet al weten dat Tanja een GAS-boete mag verwachten. Het filmpje werd al snel verwijderd en wil Tanja de hele kwestie laten rusten. Daarom heeft ze beslist om er verder niet op te reageren.