De taliban beweren de verzetstrijders te hebben verslagen.
Volledig scherm
De taliban beweren de verzetstrijders te hebben verslagen. © AFP

Taliban beweren opnieuw de Panjshirvallei te hebben veroverd, verzetstrijders ontkennen

De taliban hebben de Panjshirvallei ingenomen. Zabihullah Mujahid, de officiële woordvoerder van de fundamentalistische beweging in Afghanistan heeft dit maandagochtend gezegd. De verzetsstrijders in Pansjhir ontkennen. 

 1. Rewind Party van Studio 100 gaat door, ondanks zitplekjes: “We maken er gewoon de grootste zittende fuif ooit van!”
  Showbizz
  2

  Rewind Party van Studio 100 gaat door, ondanks zitplekjes: “We maken er gewoon de grootste zittende fuif ooit van!”

  De 51.000 fans zullen verplicht moeten zitten, maar gefuifd zal er worden dit weekend in het Sportpaleis. Studio 100 laat hun drie Rewind Parties doorgaan, zo klinkt het. “Omdat er op het middenplein te weinig plek is om van alle staanplaatsen een zitplaats te maken, organiseren we wel een extra Rewind Party op maandag”, klinkt het. Tickethouders worden op de hoogte gebracht via mail.
 2. Klassiek spaarboekje bij grootbank? Dan verdubbelen je spaarcenten na… 636 jaar
  Spaargids.be

  Klassiek spaarboek­je bij grootbank? Dan verdubbe­len je spaarcen­ten na… 636 jaar

  De rente op onze spaarboekjes is al lang geen vetpot meer. Bij de wettelijke minimumrente voor gereglementeerde spaarrekeningen, die de meeste grootbanken hanteren, duurt het liefst 636 jaar vooraleer je spaarcenten verdubbelen. Wie kiest voor spaar- of beleggingsproducten met een hoger rendement, slaagt er mogelijk wel nog in om bij leven zijn kapitaal met 100% te zien aangroeien. Spaargids.be beschrijft hoe dat kan.