In het atheneum van Laken - waar geen religieuze tekens zoals hoofddoeken toegelaten zijn - voerden moslima's eerder al actie.
Volledig scherm
In het atheneum van Laken - waar geen religieuze tekens zoals hoofddoeken toegelaten zijn - voerden moslima's eerder al actie. © PN

Symbolisch protest op gemeenteraad tegen verbod religieuze tekens

BrusselEen dertigtal Brusselaars hielden deze avond een symbolische actie op de Brusselse gemeenteraad door het college in stilte de rug toe te keren. Daarmee klagen de protestvoerders het verbod op religieuze tekens in de publieke ruimte, met name in de scholen van de Stad Brussel, aan.

  1. Sport, emoties én drama: vijf meeslepende streamingtips
    Streamz

    Sport, emoties én drama: vijf meeslepen­de streaming­tips

    Weinig hobby’s maken zo veel emoties in ons los als sport. Naar aanleiding van de nieuwe Streamz-release ‘The Window’, dat zich afspeelt tijdens de transferperiode binnen het voetbal, vullen wij onze Kijkgids deze week aan met andere topseries en films die drama en sport verweven tot een meeslepende kijkervaring. Diepe karakterstudies in ‘Friday Night Lights’ (Hulu), datagedreven stuntwerk in ‘Moneyball’ (Netflix), hilarische scènes in ‘Ted Lasso’ (Apple TV+) en een temperamentvolle basketbalcoach in ‘Big Shot’ (Disney+): dit zijn onze favoriete sporttitels om te streamen.