Volledig scherm
© photo_news

Strengere controles op terugkerende reizigers - Europa koopt 100 miljoen extra doses Pfizervaccin - Britse coronavariant nu ook in VS

In tegenstelling tot het Verenigd Koninkrijk wil Europa het vaccin van AstraZeneca en de universiteit van Oxford voorlopig niet goedkeuren. Volgens Noël Wathion van het Europees Geneesmiddelenbureau (EMA) is er nog niet genoeg over geweten. Reizigers die naar Nederland willen vanuit een risicogebied moeten vanaf vandaag dan weer een negatieve coronatest kunnen voorleggen. En de Britse variant van het coronavirus duikt op steeds meer plaatsen op. Herlees al het nieuws over Covid-19 van dinsdag 29 december hier.

33 reacties

 • eddy vanhuldenberg

  2 maanden geleden
  Eddy Vanhuldenberg Niet testen zodat ze kunnen zeggen dat het weer de scholen zijn die zorgen voor hogere besmettingen . Onze regering weet niet meer van welk hout ze pijlen moet maken, bravo
 • Regina Van Akker

  2 maanden geleden
  Formuliertjes laten invullen die men daarna parafeert en in de vuilbak gooit! Ferme aanpak! Dat gaat wat tegenhouden hoor! Wie gelooft die onzin nu nog?
 • Andy Vande Reyd

  2 maanden geleden
  Het kalf is intussen allang verzopen!... Als het risico zo groot is/was, waarom dan niet gewoon de luchthavens sluiten? Het is 12.05u, maar nu schieten ze in actie hoor, wat een lachertje!
 • Patrick Vandeputte

  2 maanden geleden
  Schoenmaker blijf bij je leest is hier absoluut van toepassing. Als je niet weet wat het EMA doet en hoe ze het doen moet je niet reageren met uitspraken die totaal van de pot gerukt zijn. En het heeft ook totaal niks te maken met de Brexit.
 • willy platteau

  2 maanden geleden
  blijkbaar hebbende politiekers het nog steeds niet begrepen wat er bij het begin van de 2de golf gebeurde , ipv een verbod op reizen in te stellen ,neen ze laten iedereen die zich niet kan inhouden ,op skivakantie gaan !
 1. Indrukwekkende timelapse laat zien hoe slecht sigarettenpeuken zijn voor de natuur
  Play
  Onze Natuur

  Indrukwek­ken­de timelapse laat zien hoe slecht sigaretten­peu­ken zijn voor de natuur

 2. 119 artiesten treden op tijdens 24 UUR LIVE in het Sportpaleis
  Play

  119 artiesten treden op tijdens 24 UUR LIVE in het Sportpa­leis