Stijn en Nuria uit 'Blind Getrouwd': "Volgende zomer doen we ons trouwfeest nog eens over"

VTM
Voor Stijn Van Poucke (38) en Nuria Gilizintinova (29) wordt zondag 20 november één groot feest. Dan viert het koppel uit het VTM-programma 'Blind Getrouwd' zijn eerste huwelijksverjaardag. "En volgende zomer doen we ons trouwfeest nog eens over. Dit keer met heel ons hart, het zal een feest vol liefde zijn", vertellen ze in Story.

"Zo zot, die nominatie voor de meest heuglijke gebeurtenis van het jaar", zeggen Stijn en Nuria. Komend weekend maken ze immers kans om een Story Award in de wacht te slepen voor hun huwelijk. "'Blind Getrouwd' hebben we helemaal voor onszelf gedaan, maar we merken wel hoe hard Vlaanderen met ons heeft meegeleefd. Mensen steken nog vaak hun duim naar ons op. Dat heeft ons als koppel al zoveel positieve energie gegeven!" 

Huwelijksbeloften
Dat het geen liefde op het eerste gezicht was op hun huwelijksdag, bleek uit de afleveringen van de reeks. "Soms kijken we nog eens naar de beelden. Met momenten was ik toch wat hard...", vertelt Nuria. Maar nu zit het helemaal goed tussen de twee. "Volgende zomer willen we een trouwfeest geven voor al onze vrienden en familie. Heel ongedwongen: veel dansen, drank en lekker eten", vertellen ze. "We zullen ook onze huwelijksbeloften hernieuwen dan."

Het koppel kijkt ook uit naar hun eerste huwelijksverjaardag. "Het was een magisch jaar, vol eerste keren. Elkaar kussen, samen op reis gaan, samenwonen... In het begin kwam Stijn elke maand thuis met een bos bloemen, maar ik vond dat wat kostelijk worden én misschien ook wat melig. We hadden ook vrij snel door dat onze relatie iets uitzonderlijks is. Soms zit het in kleine dingen, bijvoorbeeld als ik thuiskom met raclette voor het avondeten en Stijn zegt: 'Niet normaal. Daar had ik al de hele dag zin in'."

Kinderwens
Het koppel vertelde eerder al dat ze een kinderwens hebben. Maar maken ze daar al werk van? "Voorlopig niet. Eerst willen we nog volop genieten van elkaar en samen reizen. Deze zomer zijn we op roadtrip geweest naar Montenegro. We hebben ons super geamuseerd!", vertelt Stijn. "Volgend jaar zijn we weer weg. Maar we gaan natuurlijk geen vijf jaar meer met kinderen wachten", vult Nuria nog aan.

VTM