Nick Bril als DJ op de allerlaatste échte Tomorrowland, in de zomer van 2019. Morgen maakt hij zijn comeback op WECANDANCE in Zeebrugge. "Op letterlijk elke boeking die de voorbije weken binnenkwam, heb ik alleen maar ja geknikt”, lacht de tweesterrenchef. “Zo hard heb ik het dj’en gemist.”
Volledig scherm
PREMIUM
Nick Bril als DJ op de allerlaatste échte Tomorrowland, in de zomer van 2019. Morgen maakt hij zijn comeback op WECANDANCE in Zeebrugge. "Op letterlijk elke boeking die de voorbije weken binnenkwam, heb ik alleen maar ja geknikt”, lacht de tweesterrenchef. “Zo hard heb ik het dj’en gemist.” © Pieter-Jan Vanstockstraeten / Photo News

Sterrenchef Nick Bril mixt deze zomer geen soep, maar plaatjes: “Een goeie dj-set is voor mij als een meergangenmenu”

Het wordt alsnog een drukke festivalzomer voor sterrenchef Nick Bril (The Jane). Niet aan het fornuis in een viprestaurant ergens backstage, wel aan de draaitafel op het podium zelf — als steeds vaker gevraagde dj. Morgen staat hij op WECANDANCE en de volgende weken speelt hij zoal ten dans op Paradise City, Extrema Outdoor en Ostend Beach. Zelf kijkt de deejaychef er verlekkerd naar uit: “Een goeie dj-set is als een meergangenmenu: een frisse start, een hartig hoogtepunt en een zoet einde.”