Nick Bril als DJ op de allerlaatste échte Tomorrowland, in de zomer van 2019. Morgen maakt hij zijn comeback op WECANDANCE in Zeebrugge. "Op letterlijk elke boeking die de voorbije weken binnenkwam, heb ik alleen maar ja geknikt”, lacht de tweesterrenchef. “Zo hard heb ik het dj’en gemist.”
Volledig scherm
PREMIUM
Nick Bril als DJ op de allerlaatste échte Tomorrowland, in de zomer van 2019. Morgen maakt hij zijn comeback op WECANDANCE in Zeebrugge. "Op letterlijk elke boeking die de voorbije weken binnenkwam, heb ik alleen maar ja geknikt”, lacht de tweesterrenchef. “Zo hard heb ik het dj’en gemist.” © Pieter-Jan Vanstockstraeten / Photo News

Sterrenchef Nick Bril mixt deze zomer geen soep, maar plaatjes: “Een goeie dj-set is voor mij als een meergangenmenu”

Het wordt alsnog een drukke festivalzomer voor sterrenchef Nick Bril (The Jane). Niet aan het fornuis in een viprestaurant ergens backstage, wel aan de draaitafel op het podium zelf — als steeds vaker gevraagde dj. Morgen staat hij op WECANDANCE en de volgende weken speelt hij zoal ten dans op Paradise City, Extrema Outdoor en Ostend Beach. Zelf kijkt de deejaychef er verlekkerd naar uit: “Een goeie dj-set is als een meergangenmenu: een frisse start, een hartig hoogtepunt en een zoet einde.” 

 1. Streamz lanceert trailer van nieuwe docu 'Is Crypto het Nieuwe Goud?’, van zelfde makers als ophefmakende ‘FIRE’
  Play
  TV

  Streamz lanceert trailer van nieuwe docu 'Is Crypto het Nieuwe Goud?’, van zelfde makers als ophefmaken­de ‘FIRE’

  Streamz lost de trailer van de vierdelige documentairereeks ‘Is crypto het nieuwe goud?’ De reeks volgt negen Vlamingen en vier experten in de mysterieuze wereld van cryptovaluta en NFT’s. Ze geven elk een kritische blik op de unieke en bijzondere digitale munt. Maak kennis met de crypto-aanhangers die hun succes en tegenslagen delen. “In 2017 hebben we al onze bezittingen verkocht en dan zijn we voor bitcoin gegaan", klinkt het bij Didi Taihuttu.
 2. Zuhal Demir geeft alsnog subsidie van 1,4 miljoen euro aan KU Leuven, wel extra voorwaarde
  9

  Na verkrach­tings­zaak KU Leuven geeft Zuhal Demir alsnog subsidie van 1,4 miljoen euro, wel extra voorwaarde

  De KU Leuven krijgt dan toch via Toerisme Vlaanderen de geplande 1,4 miljoen euro relancesteun, een subsidie die Vlaams minister van Toerisme Zuhal Demir 'on hold' had gezet naar aanleiding van een verkrachtingszaak aan de Leuvense universiteit. Op vraag van de N-VA-minister komt er wel een extra voorwaarde. Binnen het geplande project moet er "permanente aandacht voorzien zijn voor de problematiek van grensoverschrijdend gedrag en dit in samenspraak met slachtofferorganisaties", meldt het kabinet.