Stem hier voor de film van het jaar

Belga
December is de maand waarin u genadeloos uw mening mag uiten in onze eindejaarspoll. Dagelijks krijgt u één categorie voorgeschoteld. Op die manier gaan we 25 dagen lang op zoek naar de bijzonderheden die 2014 zo uniek maakten. Van de harde realiteit tot het luchtige vertier, alles komt aan bod. Vandaag mag u uw oordeel vellen over de film van het jaar. Aan keuzemogelijkheden zal het u deze keer niet ontbreken, want we hebben er maar liefst veertig geselecteerd. Op 30 december volgt dan de apotheose met de verkiezing van het nieuwsfeit van het jaar.

PS: Sommige films dateren uit 2013, maar zijn pas dit jaar in onze zalen te zien geweest.

1. American Hustle
De misdaadfilm ging met tien Oscarnominaties aan de haal, maar kon er geen enkele van verzilveren. Centraal staat de befaamde Abscam-undercoveroperatie van de FBI eind jaren '70. Irving Rosenfeld is een briljante oplichter die samen met zijn sluwe Britse partner en minnares Sydney Prosser wordt gedwongen om te werken voor de losgeslagen FBI-agent Richie DiMaso. Die introduceert hen in de gevaarlijke maar betoverende wereld van de 'power brokers' en de maffia.

Hoofdrolspelers: Christian Bale, Bradley Cooper, Amy Adams, Jeremy Renner en Jennifer Lawrence.

2. Brabançonne
De strijd tussen een Vlaamse en een Waalse harmonie laait hoog op, in die mate zelfs dat  trompettist Willy letterlijk zijn laatste adem uitblaast. Wat nu gezongen voor de Vlamingen, zonder hun beste muzikant? Elke, de dochter van dirigent Jozef, komt op het idee om het jonge toptalent van de concurrent te 'transfereren'. De acteurs wagen zich geregeld aan Vlaamse schlagers en Waalse chansons, maar het mooie is dat die songs het verhaal niet onderbreken.

Hoofdrolspelers: Amaryllis Uitterlinden, Arthur Dupont, Jos Verbist, Tom Audenaert, Marc Peeters en Ivan Pecnik.

3. Boyhood: 12 years a boy
Aan dit Amerikaans drama werd -met tussenpauzes uiteraard- twaalf jaar gewerkt. In die lange periode zien we Mason voor onze ogen opgroeien van kind tot jongeman. We volgen ook zijn zus Samantha en hun gescheiden ouders. Terwijl de jaren voorbij glijden, zien we hoe elk van hen omgaat met nieuwe fases in hun leven en hoe hun banden onderling veranderen.

Hoofdrolspelers: Patricia Arquette, Ellar Coltrane, Lorelei Linklater en Ethan Hawke.

4. Bowling Balls
No balls, no glory! De Bowling Balls krijgen het in deze zwarte komedie aan de stok met de rivaliserende motorbende The Banana Knights. Het loopt helemaal uit de hand wanneer Gino smoorverliefd wordt op Tina. Brullende Harley-Davidsons, geweren bij de vleet en zwart leer in overvloed, geen enkel cliché over bikers wordt uit de weg gegaan. Maar er is uiteraard ook ruimte voor de nodige humor én romantiek.

Hoofdrolspelers: Peter Van Den Begin, Jonas Van Geel, Wim Opbrouck en Nathalie Meskens.

5. Captain America: The Winter Soldier
Captain America heeft moeite met zijn rol in de moderne wereld. Samen met Black Widow trekt hij ten strijde om een sterke maar mysterieuze vijand te bestrijden, die zich verstopt in het huidige Washington. Natasha Romanoff is een spionne die werkt voor S.H.I.E.L.D., de veiligheidsdienst onder leiding van Nick Fury. De avonturenfilm is een vervolg op 'Captain America: The First Avenger'.

Hoofdrolspelers: Chris Evans, Scarlett Johansson, Samuel L. Jackson en Robert Redford.

6. Dawn of the Planet of the Apes
De steeds groter wordende groep genetisch geëvolueerde mensapen wordt bedreigd door de overlevenden van een dodelijk virus dat tien jaar eerder vrijwel de gehele wereldbevolking uitroeide. Na een kort en wankel vredesbestand barst de strijd los. Wie wordt de dominante soort op aarde? De sciencefictionfilm is een vervolg op 'Rise of the Planet of the Apes'.

Hoofdrolspelers: Andy Serkis, Jason Clarke, Gary Oldman en Keri Russell.

7. De Behandeling
Rechercheur Nick Cafmeyer worstelt sinds zijn negende met de onopgeloste verdwijning van zijn broertje Bjorn. Op aanwijzen van Nick is zijn buurman Plettinckx -een zedendelinquent- toen verhoord en weer vrijgelaten. Plettinckx woont na al die jaren nog steeds in dezelfde buurt als Nick en schept er genoegen in om hem te tergen. Als een koppel vervolgens drie dagen lang vastgehouden wordt en hun zoontje spoorloos verdwijnt, start een adembenemende klopjacht.

Hoofdrolspelers: Geert Van Rampelberg, Ina Geerts, Johan Van Assche en Laura Verlinden.

8. Deux jours, une nuit
Sandra heeft slechts één weekend om haar collega's op te zoeken en hen ervan te overtuigen om hun premie te weigeren zodat zij haar werk kan behouden. De plot lijkt poepsimpel, maar de vragen die haar wanhopige stadsodyssee oproept klinken brandend actueel: kiezen we voor de poen of voor onze medemens? Zijn we solidair of egocentrisch? De film van de gebroeders Dardenne werd genomineerd voor een Gouden Palm, maar verloor die van de Turkse film 'K¿¿ uykusu'.

Hoofdrolspelers: Marion Cotillard, Fabrizio Rongione en Catherine Salée.

9. Divergent
De post-apocalyptische wereld waarin de zestienjarige Beatrice Prior leeft, is opgedeeld in vijf facties. Elke factie staat voor een bepaalde waarde: Oprechtheid, Zelfverloochening, Onverschrokkenheid, Vriendschap en Eruditie. Ieder jaar moeten alle zestienjarigen kiezen in welke factie zij de rest van hun leven zullen doorbrengen. Beatrice krijgt te horen dat ze Afwijkend is en nooit in één groep zal passen. Al snel ontdekt ze dat haar nieuwe identiteit haar tot een doelwit maakt. Waarom is het zo gevaarlijk om Afwijkend te zijn?

Hoofdrolspelers: Shailene Woodley, Theo James en Kate Winslet.

10. Dumb and Dumber To
Twintig jaar na hun eerste ontmoeting is het belachelijk domme duo Harry en Lloyd dringend op zoek naar een donornier. De herinnering dat Harry nog ergens een dochter heeft, brengt hen op het idee haar op te zoeken en er eentje af te troggelen. Onderweg maken ze opnieuw een gestoorde trip.

Hoofdrolspelers: Jim Carrey en Jeff Daniels.

11. Edge of Tomorrow
Majoor William Cage is een officier die nog nooit een oorlogsfront van dichtbij gezien heeft, totdat hij betrokken raakt bij een zelfmoordmissie. Hij sneuvelt binnen enkele minuten en belandt vervolgens op raadselachtige wijze in een tijdlus. Hierdoor komt hij steeds opnieuw in hetzelfde gevecht terecht en sterft hij telkens weer. Maar Cage kan elke keer ook meer weerwerk bieden, mede dankzij de hulp van Special Forces-strijder Rita Vrataski.

Hoofdrolspelers: Tom Cruise, Emily Blunt en Bill Paxton.

12. Fury
April 1945. De geallieerden beramen hun laatste zet in het Europese strijdtoneel. De meedogenloze sergeant Wardaddy krijgt de opdracht om met vier soldaten, waarvan één nieuwe rekruut, achter de vijandelijke linies op een dodelijke missie te gaan met een Sherman tank, 'Fury' genaamd. Met een tekort aan mankracht en wapens proberen Wardaddy en zijn mannen het hart van nazi-Duitsland te treffen.

Hoofdrolspelers: Brad Pitt, Shia LaBeouf en Logan Lerman.

13. Gone Girl
Op de dag dat hij vijf jaar getrouwd is, maakt Nick Dunne bekend dat zijn beeldschone vrouw Amy vermist is. Terwijl de politie de mysterieuze verdwijning onderzoekt, komt de op het eerste gezicht ideale echtgenoot in het oog van een mediastorm terecht. Wanneer de politie vervolgens ontdekt dat Nicks leven gebaseerd is op leugens en bedrog verandert hij al gauw in de hoofdverdachte. Een thriller die u maar al te graag op het verkeerde spoor zet...

Hoofdrolspelers: Ben Affleck, Rosamund Pike en Emily Ratajkowski.

14. Guardians of the Galaxy
Een episch ruimte-avontuur vol actie, waar toch ook volop de kaart van de humor getrokken wordt. De onbezonnen avonturier Peter Quill steelt een geheimzinnige bol, maar krijgt al snel de machtige slechterik Ronan achter zich aan. Zijn plannen dreigen het hele universum in gevaar te brengen. Om uit zijn handen te blijven, zit er voor Quill niets anders op dan een ongemakkelijke wapenstilstand aan te gaan.

Hoofdrolspelers: Chris Pratt, Zoe Saldana, Vin Diesel en Bradley Cooper.

15. How to Train Your Dragon 2
Vijf jaar nadat de draken en Vikingen verenigd zijn, houden Astrid, Snotvlerk en de rest van de bende zich voornamelijk bezig met drakenracen, de populairste sport op het eiland. Hikkert en Tandloos gaan liever op zoek naar onbekende gebieden en nieuwe werelden. Tijdens een van die avonturen ontdekt het onafscheidelijke duo een geheimzinnige ijsgrot, waar honderden wilde draken leven, en een mysterieuze drakenrijder...

Hoofdrolspelers: Jay Baruchel, Gerard Butler en Jonah Hill.

16. If I Stay
Mia Hall dacht altijd dat kiezen tussen een muziekopleiding aan Juilliard of bij haar grote liefde Adam blijven de moeilijkste beslissing van haar leven zou zijn. Maar wat in eerste instantie een zorgeloos familie-uitje had moeten zijn, mondt uit in een tragedie die alles verandert. Zwevend tussen leven en dood rest er nog maar één beslissing voor Mia, die niet alleen haar toekomst maar ook haar lot bepaalt.

Hoofdrolspelers: Chloë Grace Moretz, Liana Liberato, Mireille Enos, Lauren Lee Smith en Jamie Blackley.

17. Image
De jonge en ambitieuze journaliste Eva maakt een reportage over de probleemwijken in Brussel. Ze laat zich rondleiden door de zware jongen Lahbib en raakt geleidelijk aan gefascineerd door hem en zijn leefwereld. Dit is niet naar de smaak van haar collega Herman Verbeeck, de sterpresentator van het nieuwsprogramma. De regie werd verzorgd door Adil El Arbi, de winnaar van 'De Slimste Mens ter Wereld'.

Hoofdrolspelers: Laura Verlinden, Nabil Mallat, Gène Bervoets, Geert Van Rampelberg en Manou Kersting.

18. Interstellar
In de nabije toekomst is de aarde door de levensstijl van de twintigste eeuw zo vervuild dat er bijna geen voedsel meer groeit. Een groep onderzoekers maakt gebruik van een pas ontdekt 'wormgat'. Hiermee ontsnappen ze aan de beperkingen van de ruimtevaart en overmeesteren ze de oneindige afstanden van een interstellaire reis... Wie het verhaal van deze sciencefictionfilm tot in de kleinste details wilde begrijpen, kreeg van Kinepolis bij de tweede beurt een korting van 40 procent.

Hoofdrolspelers: Matthew McConaughey, Anne Hathaway en Jessica Chastain.

19. Into the Storm
In één dag wordt het stadje Silverton verwoest door de ongekende kracht van een serie tornado's. De bevolking is overgeleverd aan de genade van de onvoorspelbare en dodelijke cyclonen, terwijl stormjagers waarschuwen dat het ergste nog moet komen. De meeste mensen zoeken een schuilplaats, maar sommigen gaan juist naar de tornado toe voor dat ene, unieke shot.

Hoofdrolspelers: Richard Armitage en Sarah Wayne Callies.

20. Lucy
Lucy is een jonge vrouw die in Taipei woont. Als ze wakker wordt, merkt ze dat er drugs in haar buik verstopt zitten en ze wordt er toe gedwongen om die te smokkelen. De criminele bende waar ze naar toe moet, is niet al te vriendelijk. Door een trap in haar maag komt ze in aanraking met de drugs. Hierdoor verandert Lucy langzaam in een superheld. Als ze weet hoe ze met deze krachten moet omgaan, gaat ze vervolgens op zoek naar de daders die haar dit hebben aangedaan.

Hoofdrolspelers: Scarlett Johansson, Morgan Freeman, Amr Waked en Choi Min-sik.

21. Maleficent
Het sprookje Doornroosje wordt verteld vanuit het oogpunt van de heks Malafide. Ze is een prachtige jonge vrouw met een oprecht hart, tot op een dag een leger binnenvalt. Als Malafide dan ook nog eens meedogenloos verraden wordt, verandert haar hart in steen. Ze neemt wraak door een vloek uit te spreken over de pasgeboren dochter van de nieuwe heerser. Maar wanneer het meisje opgroeit, realiseert Malafide zich dat Aurora de sleutel is tot vrede in het koninkrijk, en misschien ook wel tot haar eigen ware geluk.

Hoofdrolspelers: Angelina Jolie, Sharlto Copley, Elle Fanning en Sam Riley.

22. The Amazing Spider-Man 2
Het leven is erg druk voor Peter Parker. Hij kan maar niet snel genoeg zijn middelbare school afmaken en staat voor verscheurende keuzes: de slechteriken bestrijden of tijd doorbrengen bij zijn grote liefde, Gwen. Alles verandert echter wanneer een nieuwe vijand in zijn leven verschijnt en zijn oude vriend Harry Osborn weer opduikt. En alsof dit allemaal nog niet genoeg is, ontdekt Peter ook nieuwe aanwijzingen over zijn geheimzinnige verleden.

Hoofdrolspelers: Andrew Garfield, Emma Stone en Jamie Foxx.

23. The Best Of Me
Dawson en Amanda waren tijdens de middelbare schoolperiode smoorverliefd op elkaar. Wanneer de relatie abrupt eindigt, gaan ze ieder hun eigen weg en verbreken ze elk contact. Ruim twintig jaar later -wanneer ze elkaar ontmoeten bij een begrafenis- bloeit de liefde echter weer hevig op. Het leven heeft hen allebei niet geboden wat ze ervan gehoopt hadden en ze hebben elkaar nooit kunnen vergeten. Kan het verleden herschreven worden en kan echte liefde alles overwinnen?

Hoofdrolspelers: James Marsden, Michelle Monaghan, Luke Bracey en Liana Liberato.

24. The Drop
Deze Amerikaanse film werd geregisseerd door Michaël R. Roskam, de Belgische regisseur van 'Rundskop'. Bob Saginowski, een barman uit New York, redt een verwaarloosde puppy uit een vuilnisbak en wordt hierdoor het doelwit van diens gewelddadige en mentaal onstabiele eigenaar. Op hetzelfde ogenblik zit hij middenin een complot dat zich afspeelt in de door de maffia gecontroleerde bar waar hij werkt. Het werd de laatste film van acteur James Gandolfini, die vorig jaar overleed.

Hoofdrolspelers: Tom Hardy, Noomi Rapace, James Gandolfini en Matthias Schoenaerts.

25. The Grand Budapest Hotel
In het gerenommeerde Grand Budapest Hotel zwaait de charmante conciërge Gustave H. de scepter. Hij wordt daarbij geholpen door de jonge piccolo Zero Moustafa en samen beleven ze heel wat avonturen. Zo wordt een goede vriendin van Gustave vermoord. Hij erft een kostbaar schilderij, maar wordt tegelijkertijd door de jaloerse familie van de overledene beschuldigd van moord. Spannende achtervolgingsscènes en ingewikkelde ontsnappingsplannen typeren deze komische film.

Hoofdrollen: Ralph Fiennes, Willem Dafoe, Jeff Goldblum, Jason Schwartzman en Jude Law.

26. The Hobbit: The Battle of the Five Armies
Bilbo Balings, Thorin Eikenschild en de groep dwergen hebben hun koninkrijk heroverd van Smaug, maar onbedoeld ook een dodelijke kracht losgelaten op de wereld. Maar er zijn grotere gevaren op komst: Gandalf ziet dat de gevaarlijke vijand Sauron enorme legers met Orks naar de Eenzame Berg stuurt. Wanneer duisternis nadert, staan Elven, Dwergen en mensen voor de keuze: zich verenigen of hun koninkrijk ten onder zien gaan.

Hoofdrolspelers: Martin Freeman, Ian McKellen, Richard Armitage, Evangeline Lilly, Lee Pace, Benedict Cumberbatch, Cate Blanchett en Orlando Bloom.

27. The Hunger Games: Mockingjay
Tegen alle verwachtingen in heeft Katniss Everdeen de Hunger Games twee keer overleefd. Maar ondanks dat ze de bloederige arena levend heeft verlaten, is ze nog steeds niet veilig. Haar geliefde Peeta Mellark is gevangen genomen door The Capitol en president Snow maakt duidelijk dat niemand veilig is. Katniss groeit uit tot het gezicht van de revolutie, een opstand van de districten die zich verzet tegen de regering die hen regeert en verhongert. Bij de massa wordt ze bekend als hun 'Mockingjay'.

Hoofdrolspelers: Jennifer Lawrence, Josh Hutcherson, Liam Hemsworth, Woody Harrelson en Elizabeth Banks.

28. The Lego Movie
De Lego-film volgt het verhaal van Emmet, een doodgewoon en braaf figuurtje dat per vergissing wordt aanzien als de meest uitzonderlijke persoon ter wereld en de sleutel tot het redden van de wereld. Samen met een groep grappige en vreemde personages moet hij op avontuur om een boosaardige tiran een halt toe te roepen. Helaas is Emmet hopeloos en hilarisch onvoorbereid op wat hem te wachten staat.

Hoofdrolspelers: Chris Pratt, Will Ferrell, Elizabeth Banks, Liam Neeson en Morgan Freeman.

29. The Loft
't Is gebeurd! De Amerikaanse remake is na veel vijven en zessen eindelijk in première gegaan op het filmfestival van Gent. Aan het scenario werd amper iets gewijzigd, het budget ging wel fors de hoogte in. "Die film is het domste wat ik ooit gezien heb", liet juryvoorzitter Bret Easton Ellis fijntjes weten. De Amerikaanse schrijver bood nadien wel zijn excuses aan voor zijn uitlatingen.

Hoofdrolspelers: Karl Urban, James Marsden, Matthias Schoenaerts, Wentworth Miller en Eric Stonestreet.

30. The Maze Runner
Deze Amerikaanse sciencefictionfilm speelt zich af in een post-apocalyptische wereld. Nadat zijn geheugen gewist is, komt Thomas terecht in een gemeenschap van jonge mannen. Als hij ontdekt dat ze gevangen zitten in een doolhof sluit Thomas zich aan bij de 'Runners'. Niet alleen om uit het labyrinth te ontsnappen, maar ook om het ijzingwekkende geheim te ontrafelen dat schuil gaat achter hun lot.

Hoofdrolspelers: Dylan O'Brien, Kaya Scodelario en Thomas Sangster.

31. The Other Woman
Nadat ze ontdekt dat haar vriendje getrouwd is, probeert Carly haar leven terug op orde te krijgen. Maar wanneer ze dan per ongeluk de vrouw ontmoet die hij aan het bedriegen was, beseft ze dat ze veel gemeenschappelijk hebben en verandert haar gezworen vijand in haar beste vriendin. Wanneer de vrouwen nog een affaire ontdekken, spannen ze samen om wraak te nemen op hun liegende, bedriegende rotzak.

Hoofdrolspelers: Cameron Diaz, Leslie Mann en Kate Upton.

32. The Wolf of Wall Street
Jordan Belfort wil het op Wall Street maken als beursmakelaar, maar richt al snel zijn eigen beleggingsfirma Stratton Oakmont op. Samen met zijn vriend en collega Donnie Azoff specialiseert hij zich in het verkopen van waardeloze aandelen aan onschuldige mensen. Jordan verdient fortuinen en leeft er ook naar, tot hij daardoor in het oog springt van FBI-agent Patrick Denham. Leonardo DiCaprio kreeg een Golden Globe voor zijn vertolking in deze misdaadkomedie.

Hoofdrolspelers: Leonardo DiCaprio, Jonah Hill en Margot Robbie.

33. Transformers: Age of Extinction
Na de vorige clash zijn de Autobots en Decepticons nagenoeg van de Aarde verdwenen. Een kleine en machtige groep zakenmannen en een team van wetenschappers proberen de grenzen van de menselijke technologie echter te verleggen, verder dan ze zelf kunnen beheersen. Daarnaast dient zich een oeroude krachtige vloek voor de Transformers aan op Aarde. Een episch avontuur en gevecht tussen goed en kwaad, vrijheid en slavernij breekt los.

Hoofdrolspelers: Mark Wahlberg, Nicola Peltz, Stanley Tucci en T.J. Miller.

34. Twelve Years a Slave
De Verenigde Staten, 1841. Solomon Northup, een vrije zwarte man uit New York, wordt ontvoerd en verkocht als slaaf. Zijn gevangenschap is een constante strijd om te overleven en zijn waardigheid te behouden. De behandeling is onmenselijk, de plantage-eigenaar wreed en onvoorspelbaar, de angst tastbaar. In het twaalfde jaar van zijn beproeving loopt hij een hevige tegenstander van de slavernij tegen het lijf. Deze ontmoeting zal voor altijd zijn leven veranderen... Het historische drama sleepte dit jaar drie Oscars in de wacht.

Hoofdrolspelers: Chiwetel Ejiofor, Michael Fassbender, Benedict Cumberbatch en Brad Pitt.

35. Welp
Hoe oud moeten kinderen zijn om deze Vlaamse horrorfilm te zien? Zelfs de scoutsleiding vond sommige gruwelijke scènes te griezelig, maar toch werd de leeftijdsgrens op twaalf jaar gehouden. Het opmerkelijke speelfilmdebuut van Jonas Govaerts kwam ook al uit in Italië, volgend jaar volgt Groot-Brittannië.

Hoofdrolspelers: Stef Aerts, Evelien Bosmans, Titus De Voogdt en Maurice Luijten.

36. X-Men: Days of Future Past
De superheldenfilm speelt zich af in een alternatieve toekomst, waarin Magneto's Brotherhood een belangrijke senator vermoordt. Als gevolg daarvan wordt de jacht op mutanten geopend en is het aan de X-Men uit het verleden en de X-Men uit de toekomst om samen te werken en ervoor te zorgen dat enkele belangrijke gebeurtenissen die leiden tot deze dystopische toekomst voorkomen worden.

Hoofdrolspelers: Hugh Jackman, James McAvoy, Michael Fassbender, Jennifer Lawrence en Halle Berry.

37. Paddington
In 'Paddington' reist een jonge beer uit Peru naar Londen, op zoek naar een nieuw leven in de stad waar hij altijd van gedroomd heeft. Wanneer hij helemaal alleen toekomt in Paddington Station ontdekt hij al snel dat het stadsleven niet zo gemakkelijk is als gedacht. Gelukkig ontmoet hij de familie Brown, die zich over hem ontfermt. Al snel wordt hij een deel van het gezin. Maar dan trekt hij de aandacht van een geslepen taxidermist: die wil beertje Paddington maar al te graag aan haar collectie toevoegen...

Hoofdrolspelers: Ben Whishaw, Hugh Bonneville, Sally Hawkins en Julie Walters.

38. 22 Jump Street
Agenten Schmidt en Jenko gaan undercover op de plaatselijke universiteit. Maar als Jenko een zielsverwant ontmoet in het atletische team en Schmidt infiltreert in de boheemse kunst beginnen ze hun vriendschap in vraag te stellen. Nu moeten ze niet alleen de politiezaak oplossen, ze moeten er ook achter komen of ze een volwassen relatie kunnen hebben. Als deze volgroeide kinderen kunnen veranderen van groentjes naar échte mannen zal de universiteit misschien wel het beste zijn dat hen ooit overkomen is.

Hoofdrolspelers: Jonah Hill, Channing Tatum, Peter Stormare en Ice Cube.

39. Sex Tape
Vroeger hadden Jay en Annie een spannend seksleven, maar tien jaar (en twee kinderen) later is de passie en romantiek in hun relatie ver te zoeken. Ze besluiten -want waarom ook niet?- om zichzelf te filmen terwijl ze drie uur lang alle standjes uitproberen uit het boek 'The Joy of Sex'. Het leek een goed idee, totdat ze erachter komen dat hun wel erg persoonlijke video per ongeluk naar andere mensen is verstuurd. Nu hun reputatie op het spel staat, moeten ze zien te voorkomen dat de video online verschijnt. Dat leidt tot een onvergetelijke avond met bizarre gebeurtenissen.

Hoofdrolspelers: Cameron Diaz, Jason Segel, Rob Corddry, Ellie Kemper en Rob Lowe.

40. The Fault in our Stars
Hazel en Gus zijn twee heel bijzondere tieners. Ze beschikken allebei over een cynisch gevoel voor humor, hebben een hekel aan alles wat gewoon is en zijn stapelgek op elkaar. Hun relatie is op zich al een wonder, omdat ze elkaar hebben ontmoet bij een praatgroep voor kankerpatiënten.

Hoofdrolspelers: Shailene Woodley en Ansel Elgort.