Stel hier al je vragen aan Jan Jambon en Marc Van Ranst, de belangrijkste worden beantwoord in VTM NIEUWS

Jan Jambon/Marc Van Ranst
Belga/VTM Jan Jambon/Marc Van Ranst
De persconferentie van de Veiligheidsraad heeft antwoorden geboden, maar misschien nog meer vragen opgeroepen. Daarom beantwoorden Vlaams minister-president Jan Jambon (N-VA) en viroloog Marc Van Ranst jouw vragen in het VTM NIEUWS om 19u. Stel al je vragen in het formulier hieronder.
Je cookie instellingen zorgen ervoor dat deze inhoud niet getoond wordt.
Pas je cookie instellingen hier aan.78 reacties

Alle reacties zijn welkom zolang ze voldoen aan de do's en don'ts die je hier kan terugvinden: gedragsregels. Elke dag ontvangen wij duizenden reacties, het kan enkele uren duren voor jouw reactie wordt geplaatst. Wordt jouw reactie afgekeurd dan werd er geoordeeld dat deze onze gedragsregels schendt.


 • Rene De Man

  Wat met tennisclub maandag , hoe kan cantine openen zonder dat iemand achter de toog staat en ieder zijn eigen drank moet nemen en op computer op eigen rekening schrijven en dan wat met de glazen

 • Tania Lenoir

  Nu we op bezoek mogen met 4 is super Maar mijn dochter en haar gezin bestaand uit 3 pers Wonen net aan de grens in nederland namelijk sas van gent De grensen gaan maar pas op 8 juni open Mag mijn dochter zondag langs komen Is toch essentiële verplaatsing Zij is mijn enigste dochter dus wil haar dan oôk graag zien hoor zoals iedere mama op zondag Grtjs tania lenoir uit bassevelde

 • Inge Marin

  Nu we met 4 personen mogen afspreken, wil dat dan zeggen dat de grootouders terug op de kleinkinderen mogen passen, als deze in die 4 personen zitten?

 • Sofie Beer

  Wanneer mogen grootouders (63j en 80j) terug op hun kleinkind letten! Ze stonden mee in voor de zorg ervan want de dochter is alleenstaand!

 • Slootmans Bernard

  Waarom kan men in de rusthuizen geen beperkt bezoek organiseren in de buitenlucht? Het lijkt mij veiliger en simpeler te organiseren dan bv een tuinhuis of bus om te bouwen. Mijn moeder zakt steeds verder weg in de depressie, zover zelfs dat ze geen gesprekken meer wil doen met haar gsm en niet meer aan het raam komt wuiven. In het rusthuis beschikt over grote, aangename ruimtes buiten en er zijn geen besmettingen van het coronavirus geregistreerd.