De auto van het drietal botste aan het eind van de achtervolging op de A27 bij Nieuwendijk tegen de vangrail.
Volledig scherm
De auto van het drietal botste aan het eind van de achtervolging op de A27 bij Nieuwendijk tegen de vangrail. © Eye4images / Jurgen Versteeg

Spookrijdende auto met twee Belgen crasht na politieachtervolging in Nederland

UpdateIn de Nederlandse provincie Noord-Brabant is zondagochtend een auto gecrasht na een achtervolging door de politie. Het ongeval gebeurde op de snelweg A27 ter hoogte van Nieuwendijk, zo'n 20 kilometer ten noorden van Breda. De drie mannen die in de auto zaten, waaronder twee Belgen, zijn aangehouden. Twee van de inzittenden raakten gewond. 

  1. Vanaf nu kan je een betaalpauze voor je woonlening aanvragen. Maar wat zijn precies de voor- en nadelen van zo'n uitstel?
    Spaargids.be

    Vanaf nu kan je een betaalpau­ze voor je woonlening aanvragen. Maar wat zijn precies de voor- en nadelen van zo'n uitstel?

    Wie zijn rekeningen niet langer kan betalen, kan vanaf vandaag een betaalpauze voor de hypothecaire lening aanvragen. Om in aanmerking te komen, moet je aan enkele voorwaarden voldoen. Is dat het geval, dan hoef je van je lening gedurende een jaar geen kapitaal af te lossen, maar betaal je alleen de intresten. Hoeveel is dat dan precies? En schuilen er ook addertjes onder het gras? Spaargids.be zocht het uit.