Illustratiebeeld
Volledig scherm
Illustratiebeeld © Photo News

Solden beginnen op 4 januari - Maatregelen in onderwijs blijven zeker gelden tot aan kerstvakantie - “Als alles goed gaat, kunnen we in januari starten met vaccinaties”

De eerste vaccins tegen Covid-19 worden ten vroegste halfweg januari in ons land verwacht. Dat heeft Waals minister van Volksgezondheid Christie Morreale (PS) vandaag verklaard in het Waals parlement. Mogelijk kan er dan ook al gevaccineerd worden. Herlees alle ontwikkelingen van dinsdag 1 december in dit liveblog.

26 reacties

 • FRANS DANCKERS

  2 maanden geleden
  Gehoord 1 / 1 /2021 zal de horeca van zich zelf openen, toelating of niet..
 • Johny Vermeiren

  2 maanden geleden
  Velen zijn vandaag niet op stap, omdat ze weten dat morgen pas de sperperiode van start gaat! En ook omdat morgennamiddag de kinderen meekunnen!
 • Steven Steven

  2 maanden geleden
  Blij dat eindelijk de zwakke mensen hun vaccin kunnen hebben .hopelijk worden ze niet ziek want die zekerheid gaan ze nooit krijgen, anders zouden ze vaccin verplicht maken. Ik en kids gaan nooit vaccin willen puur om die reden .hen corona gehad en niets ziek geweest zoals 98 percent van bevolking.het enige wat telt is oversterfte en dat zit niet op 16000 mensen dus ze liegen over cijfers ,iedereen kan dit opzoeken op betrouwbare sites.
 • Catherine Thomas

  2 maanden geleden
  een vaccin dat ze niet eens weten of het helpt en dan na vaccin moet je week in quarentaine... Ik laat het netjes aan me voorbij gaan..
 • marie-rose van der haeghen

  2 maanden geleden
  Voor kleren die generaties meegaan moet je in de primark zijn , de kleren van de ouders zijn na 1 keer wassen goed voor de kinderen en na 2 keer wassen goed voor de kleinkinderen , haha ...
 1. INTERVIEW. Regé-Jean Page, de nieuwe ster van 
 ‘Bridgerton’: “We waren héél goed voorbereid op de stomende scènes”
  PREMIUM
  TV

  INTERVIEW. Regé-Jean Page, de nieuwe ster van ‘Bridgerton’: “We waren héél goed voorbereid op de stomende scènes”

  Bent u ook in de ban van ‘Bridgerton’? Dan bent u zeker niet de enige, want de Netflix-reeks werd wereldwijd al in meer dan 63 miljoen huiskamers bekeken. Hoofdrolspeler Regé-Jean Page (31) werd van de ene op de andere dag een superster, en hij wordt zelfs al getipt als de nieuwe James Bond. De Zimbabwaanse Brit doet er alles aan om het hoofd koel te houden, al is dat volgens hem niet altijd even gemakkelijk: “Al die aandacht is pure waanzin.”
 2. Professor Devroey ziet heil in hotelquarantaine voor wie corona krijgt: “Idealiter worden die mensen tijdelijk bij hun gezin weggehaald”

  Professor Devroey ziet heil in hotelqua­ran­tai­ne voor wie corona krijgt: “Idealiter worden die mensen tijdelijk bij hun gezin weggehaald”

  Volgens Dirk Devroey, decaan Geneeskunde en Farmacie aan de VUB, is het sluiten van de grenzen momenteel de meest eenvoudige oplossing om nieuwe geïmporteerde gevallen van het coronavirus te vermijden. Bovendien zou het geen slecht idee zijn om in ons land een hotelquarantaine in te voeren voor burgers die hier besmet geraken met Covid-19. Dat zei hij maandagvanavond in Terzake.
 1. Poetin neemt samen met Russen ijskoude duik
  Play

  Poetin neemt samen met Russen ijskoude duik

 2. Alex Agnew openhartig: "Mijn vader zei dat ik dom was en ik heb me dus altijd dom gevoeld"
  Play

  Alex Agnew openhartig: "Mijn vader zei dat ik dom was en ik heb me dus altijd dom gevoeld"