Illustratiebeeld
Volledig scherm
Illustratiebeeld © Photo News

Solden beginnen op 4 januari - Maatregelen in onderwijs blijven zeker gelden tot aan kerstvakantie - “Als alles goed gaat, kunnen we in januari starten met vaccinaties”

De eerste vaccins tegen Covid-19 worden ten vroegste halfweg januari in ons land verwacht. Dat heeft Waals minister van Volksgezondheid Christie Morreale (PS) vandaag verklaard in het Waals parlement. Mogelijk kan er dan ook al gevaccineerd worden. Herlees alle ontwikkelingen van dinsdag 1 december in dit liveblog.

26 reacties

 • FRANS DANCKERS

  3 maanden geleden
  Gehoord 1 / 1 /2021 zal de horeca van zich zelf openen, toelating of niet..
 • Johny Vermeiren

  3 maanden geleden
  Velen zijn vandaag niet op stap, omdat ze weten dat morgen pas de sperperiode van start gaat! En ook omdat morgennamiddag de kinderen meekunnen!
 • Tony Verdonk

  3 maanden geleden
  Blij dat eindelijk de zwakke mensen hun vaccin kunnen hebben .hopelijk worden ze niet ziek want die zekerheid gaan ze nooit krijgen, anders zouden ze vaccin verplicht maken. Ik en kids gaan nooit vaccin willen puur om die reden .hen corona gehad en niets ziek geweest zoals 98 percent van bevolking.het enige wat telt is oversterfte en dat zit niet op 16000 mensen dus ze liegen over cijfers ,iedereen kan dit opzoeken op betrouwbare sites.
 • Catherine Thomas

  3 maanden geleden
  een vaccin dat ze niet eens weten of het helpt en dan na vaccin moet je week in quarentaine... Ik laat het netjes aan me voorbij gaan..
 • marie-rose van der haeghen

  3 maanden geleden
  Voor kleren die generaties meegaan moet je in de primark zijn , de kleren van de ouders zijn na 1 keer wassen goed voor de kinderen en na 2 keer wassen goed voor de kleinkinderen , haha ...
 1. 119 artiesten treden op tijdens 24 UUR LIVE in het Sportpaleis
  Play

  119 artiesten treden op tijdens 24 UUR LIVE in het Sportpa­leis

 2. Bizar tafereel boven Spaans landschap: hopelijk heeft deze ezel geen hoogtevrees
  Play

  Bizar tafereel boven Spaans landschap: hopelijk heeft deze ezel geen hoogte­vrees