Slapende vliegtuigpassagier ontwaakt onthutst in hangar

De Brit Kris Lines (31) zal zich zijn vlucht van Londen naar Vancouver met Air Canada nog lang heugen. De leraar viel tijdens de lange vliegreis in slaap om uren later wakker te worden in een hangar. De onoplettende crew had de man bij het verlaten van het toestel niet opgemerkt. Een mechanicus was dan ook met verstomming geslagen toen hij de Brit verbouwereerd aantrof in de verlaten loods.

Kris Lines schoot in paniek toen hij een klopje op zijn schouder voelde van de technicus. Maar de man stelde hem gerust:" Neem gerust je tijd en relax. Je hoeft je niet meer te haasten want je vlucht landde anderhalf uur geleden." De Britse leraar verklaarde in shock dat hij gewoon een erg vaste slaper is. Na het vertonen van zijn boarding pass kon Kris Lines gelukkig zijn bagage nog ophalen in de luchthaven.

Eerste keer
De schone slaper stuurde wel een klachtenbrief naar de vliegtuigmaatschappij. Air Canada stuurde een e-mail met excuses terug en een kortingsbon van twintig procent voor de volgende vlucht van de Brit. "Dit is ons nog nooit eerder overkomen", verklaarde een woordvoerder. (hlnsydney/kve)