Mondmasker op de grond
Volledig scherm
PREMIUM
Mondmasker op de grond © Getty Images

Slangen op maandag. Mondmaskers zijn een ontzettend luie maatregel

Noël Slangen overschouwt in zijn gastcolumn de politieke week.

129 reacties

 • rik casteleyn

  1 jaar geleden
  Een 4de golf van leugens door de Vivaldi regering . De Ovld stinkt van de leugens en de rest van de Vlaamse regering plooit voor de pandemiewet . Het is Decaluwe die bepaalt wat er gebeurd en moet gebeuren . Hopelijk sterke stijgingen zodat men een lockdown moet invoeren half december zodat de horeca verplicht moet sluiten . Dan pas gaan ze het voelen .
 • Angelus Caelis

  1 jaar geleden
  Noorwegen 👉🏻 Geen enkel maatregelen, mensen leven hier NORMAAL. Geen golf van leugens ook! Kijk eens de grafiek van Sciensano. Er is NIKS!
 • Albain Van Eycke

  1 jaar geleden
  Altijd hetzelfde liedje met die 2 artiesten van de regering wanneer gaan ze nu eens leren luisteren naar de virologen, die weten echt wel waar ze over praten en stop met jullie populisme en doe wat je hoort te doen ipv een ongepast applaus te vragen voor iemand die niemand heeft verkozen maar wel zijn eigenzinnige onding doet. De bevolking is het kotsbeu die politieke spelletjes.
 • stephan Maris

  1 jaar geleden
  Waardeloze en marginaal opgedrongen ding. En omdat mijn vertrouwen in instanties door de jaren zodanig geschonden is kan ik vaccinatie onmogelijk toelaten, niet mijn fout. Het gaat uiteindelijk niet over een tand trekken . En toch laten mensen dat blindelings toe, zelfs voor hun kinderen. Waanzin.
 • Bruno Geldhof

  1 jaar geleden
  Vaccineren hoeft niet verplicht te worden. Gewoon geen toegang meer tot de gezondheidszorg voor niet-gevaccineerden lost het ook op. Dan heb je nog altijd de keuze, als je je zelf sterk en gezond voelt dat je geen vaccin nodig hebt, dan zal je er ook wel vertrouwen in hebben dat je die gezondheidszorg niet nodig hebt.
 1. Werken als interim: krijg je dan een hoger loon? En met welke voordelen en nadelen moet je rekening houden?
  Jobat

  Werken als interim: krijg je dan een hoger loon? En met welke voordelen en nadelen moet je rekening houden?

  De vacaturegraad van interimjobs blijft een pak hoger dan die van vaste banen. Er zijn in ons land dan ook voortdurend tienduizenden vacatures voor jobs als uitzendkracht. Dat blijkt uit recente cijfers van Statbel. Waar vind je de meeste vacatures op interimbasis? Verdien je als uitzendkracht meer dan als vaste medewerker? En wat zijn de voor- en nadelen van zo’n tewerkstelling als interim? Jobat.be zet het voor je op een rij.
 2. Slaap je beter met een verzwarend deken? Kinesist geeft advies: “Het werkt als een knuffel voor een pasgeborene”
  HLN Shop

  Slaap je beter met een verzwarend deken? Kinesist geeft advies: “Het werkt als een knuffel voor een pasgebore­ne”

  Slaap je slecht door stress, angstgevoelens of andere medische klachten? Dan biedt een verzwarend deken misschien wel verlichting. Dit bijzondere item claimt je een betere nachtrust te bezorgen én je gezondheid een boost te geven. Maar kan een ander deken jouw welzijn écht bevorderen? Hoe gaat dat in zijn werk? En heeft iedereen er baat bij? HLN Shop vroeg raad aan Laurens Habers, sportkinesist en medevennoot van Praktijk Corpus in Antwerpen.