'De ploeg van 11 miljoen'
Volledig scherm
PREMIUM
'De ploeg van 11 miljoen' © Photo News

Slangen op maandag. Is er nog iets wat deze ‘ploeg van 11 miljoen’ bindt?

Noël Slangen overschouwt in zijn gastcolumn de politieke week.

87 reacties

 • Ferdinand Nuyts

  1 maand geleden
  stefan leysen, Dat is juist.
 • Steven Van Camp

  1 maand geleden
  Van deze Vivaldi regering valt bitter weinig te verwachten. Op sociaal-economisch en milieu - vlak bezorgen ze huidige en toekomstige generaties veel bijkomende facturen, zonder enig structurele hervorming. De toegang tot de posten en de geldstromen enerzijds en enige schrik voor de kiezer blijft de drijfveer voor Open VLD / CDV / VOORUIT / GROEN…. De factuur is voor de burger.
 • Dirk BERX

  1 maand geleden
  De Zweedse regering, met vier partijen hadden maar één gemeenschappelijk doel voor ogen, nl: de rijken en zelfstandigen rijker maken, en het werkvolk armer maken, en nog konden zij hun termijn niet uit doen !
 • Georgette Vanoverbeke

  1 maand geleden
  Ze zijn met veel te veel , politieke partijen zouden minimum 10% moeten halen om te kunnen meeregeren en het is opgelost .
 • Jo Nijs

  1 maand geleden
  Pensioenhervorming of niet. Ik wil mijn "voorafinname" van een paar jaar geleden terug.
 1. Frankrijk maakt einde aan gratis coronatests voor niet-gevaccineerden

  Frankrijk maakt einde aan gratis corona­tests voor niet-gevacci­neer­den

  Vanaf vandaag kunnen niet-gevaccineerde inwoners van Frankrijk geen gratis coronatest meer laten afnemen. De beslissing is een nieuwe poging van de Franse regering om weigeraars aan te moedigen om zich toch te laten inenten en tegelijk de rekening voor de overheid te verlagen. Tot nu toe waren de tests in het land voor iedereen gratis, maar volgens de regering zijn coronatests geen alternatief voor vaccinaties, zeker nu iedereen erg gemakkelijk een prik kan laten zetten.