EPA
Volledig scherm
© EPA

Sinds februari nooit zo veel besmettingen in Verenigd Koninkrijk - Corona doet inkomsten uit erfbelasting opnieuw stijgen

Nu meer dan 8 op de 10 kwetsbare personen (65-plussers en risicopatiënten jonger dan 65 jaar) minsten één prik hebben gekregen en we ruim onder de vooropgestelde drempel van 500 bedden op intensieve zorg zitten, gaan vanaf vandaag tientallen versoepelingen in. Om de zomer in goede banen te leiden, gaf premier Alexander De Croo (Open Vld) vorige week wel nog tien basisregels mee.

6 reacties

 • Vital Verstraten

  3 maanden geleden
  Mogelijk eens een referendum uitvoeren om te vragen wat de mensen ervan vinden om erfenisbelastingen te betalen aangezien de vermogende de mogelijkheid hebben constructies op te zetten zodat deze zo goed als niets betalen. Het zijn STEEDS de kleintjes die de zwaarste lasten betalen en dat moet eens gedaan zijn. Of kan onze democratie dit niet aan?, schijnbaar is dit wel mogelijk in Zwitserland, en nu zeker met de eid moet dat toch geen probleem zijn?? Directe democratie?
 • Marie Rose

  3 maanden geleden
  Schandalig. Een dierbare verliezen door corona en dan nog erfbelasting moeten betalen. Georganiseerde diefstal is het. Dat geld is al zwaar belast geweest.
 • Her Jac

  3 maanden geleden
  Die erfbelasting is echt een doorn in het oog ! Georganiseerde diefstal is dat, niet meer, niet minder. Afschaffen die handel.
 • ronny cuypers

  3 maanden geleden
  Aangezien nogal wat ouderen vroeger dan normaal gestorven zijn zullen de volgende jaren de inkomsten uit erfbelastingen lager zijn dan normaal. Een mens gaat maar 1 keer dood. Hopelijk hebben onze pientere politici daar aan gedacht en houden ze de meer inkomsten aan de kant om de minder inkomsten in de toekomst te compenseren.
 • Stephan Ekelmans

  3 maanden geleden
  Bisocopen, fitness ed mogen open en in elkaar nek hijgen mag maar in een cafe of taverne biljarten of darten mag niet omdat je niet mag rechtstaan! Hoe absurd het weer is beschreven zonder nadenken.
 1. Passie, liefde en (v)echtscheidingen: deze series over het huwelijk zijn het streamen waard
  Streamz

  Passie, liefde en (v)echtscheidingen: deze series over het huwelijk zijn het streamen waard

  Sinds maandag 13 september kan je op Streamz terecht voor een stevige portie huwelijksdrama met wekelijks een nieuwe aflevering van ‘Scenes from a Marriage’, een moderne remake van Ingmar Bergmans tijdloze ‘Scener ur ett äktenskap’. Liefde, passie, seks, (v)echtscheidingen en verzoeningen laten niemand onberoerd, en dus vullen wij deze week onze Kijkgids aan met onze favoriete series en films over het huwelijk. Van hartzeer in ‘Marriage Story’ (Netflix) en wraaklustige vrouwen in ‘Why Women Kill’ (Streamz) tot een uitgeblust seksleven in ‘Wanderlust’ (Netflix) en een polyamoreus experiment in ‘You Me Her’ (Netflix).