Ga naar de mobiele website
^ Top

Simon Cowell: "Britney is gemeen"

getty
Britney Spears zit het komende seizoen met Simon Cowell in de jury van de Amerikaanse tv-talentenjacht 'X-Factor'. Hij vindt dat ze behoorlijk vals uit de hoek kan komen. "Britney is best gemeen", zegt Cowell over de zangeres.

Cowell, de bedenker van 'X-Factor', vindt Britney "een fascinerend" persoon".

"Omdat je niets over haar weet", vertelt hij aan het Amerikaanse blad People. "Ze is heel onvoorspelbaar, je weet nooit wat er gaat gebeuren. Ze neemt haar baan heel serieus en verrassend genoeg is ze best gemeen".

Niet snel tevreden
Toch is Cowell erg tevreden over zijn collega en vindt hij het fijn dat Britney niet bang is haar mening te geven. "In het verleden hadden we juryleden die nooit nee durfden te zeggen", legt hij uit. "Maar zij heeft daar geen moeite mee. Ze is niet snel tevreden".

Naast de 30-jarige Spears maakt ook actrice en zangeres Demi Lovato voor het eerst deel uit van de jury van 'X-Factor'. Cowell vergelijkt de twee met "racepaarden die veel talent hebben, maar moeilijk te bedwingen zijn". "We hebben totaal geen controle over ze en zijn het heel vaak  oneens met ze", zegt hij. "Maar dat maakt het juist interessant."

Meer over


Meld een bug