VTM
Volledig scherm
© VTM

Sergio Herman stapt uit sterrenrestaurant The Jane

Topchef Sergio Herman stapt uit sterrenrestaurant The Jane in Antwerpen. Zijn zakenpartner Nick Bril wordt nu voor de volle honderd procent eigenaar.

14 reacties

 • Johan Debrabandere

  2 maanden geleden
  De eer en het werk komt eindelijk toe aan diegene de het gepresteerd heeft ,goed zo NICK.
 • Raoul Rouma

  2 maanden geleden
  Word tijd! Heeft daar jaren niet meer in de keuken geweest. Steeds gaan lopen met de eer op de nek en het zweet van Nick de echte chef van de Jane. Maar ja, het is een Hollander en uitleggen kan hij het als de beste, gelukkig dat de tijd in zijn nadeel werkt en de omgeving merkt dat naast die bla bla er weinig culinaire hoogstandjes overblijven. Veel geluk Nick.
 • Jan Boden

  2 maanden geleden
  Voor veel geld krijg je weinig eten, dus daar moeten we al zeker niet zijn.
 • Sofie Hoste-Louage

  2 maanden geleden
  Proficiat Nick! De Jane was JOU,, en nu helemaal!
 • Emiel Vandeplas

  2 maanden geleden
  Ja, een echtscheiding kost geld !
 1. Wie filmde in onze ambassade in Turkije? Een perverse bewakingsagent of toch een spion?
  PREMIUM
  11

  Wie filmde in onze ambassade in Turkije? Een perverse bewakings­agent of toch een spion?

  Er is verdachte apparatuur gevonden in onze ambassade in Turkije. Wie die daar geplaatst zou hebben, wil Buitenlandse Zaken niet kwijt. “Het was een perverse bewakingsagent die vrouwelijke diplomaten filmde voor zijn genot”, zo sust de Turkse pers. Best mogelijk. Maar feit is ook dat ambassades altijd al een doelwit van spionnen waren — en dat Turkije een reputatie heeft op dat vlak.
 2. Hoger diploma, hoger loon? Niet altijd!
  Salaris

  Hoger diploma, hoger loon? Niet altijd!

  Het einde van het schooljaar brengt nieuwe dilemma’s met zich mee. Heel wat jongeren zullen er zich deze zomer het hoofd over breken of ze gaan verder studeren of niet. En zo ja, wat dan precies? Je keuze heeft belangrijke gevolgen voor de toekomst, denk bijvoorbeeld aan het inkomen dat je zal verdienen. Stijgt je salaris rechtevenredig met je opleidingsniveau, of gaat die vlieger niet per se op? Jobat.be stak het licht op bij Virginie Verschooris, verloningsspecialist bij SD Worx.