Exclusief voor abonnees

Sergio Herman opent met ‘Le Pristine’ zijn vijfde restaurant: “Ik ben als een voetballer die toptrainer wil worden”

Jan De Meuleneir/Photo News
Sergio Herman (49) opent opnieuw een eetgelegenheid in Antwerpen, na The Jane en Frites Atelier. Het wordt een bistro en een café waar Zeeuwse producten op tafel komen, die van Herman een Italiaanse slag krijgen. Zelf staat hij er niet achter het fornuis. Le Pristine gaat half april open.

Je hebt 10% van dit artikel gelezen

Dit artikel is exclusief
voor abonnees.

Word ook abonnee en lees onbeperkt alle artikels. Meer dan 200.000 mensen gingen je voor.

 • Krijg onbeperkt toegangLees alle artikels via de site en app
 • Lees 4 weken gratisNadien slechts €6,95 per 4 weken
 • Stop wanneer je wilOok tijdens jouw proefperiode
Lees 4 weken gratis5 reacties

Alle reacties zijn welkom zolang ze voldoen aan de do's en don'ts die je hier kan terugvinden: gedragsregels. Elke dag ontvangen wij duizenden reacties, het kan enkele uren duren voor jouw reactie wordt geplaatst. Wordt jouw reactie afgekeurd dan werd er geoordeeld dat deze onze gedragsregels schendt.


 • Frans Dedokker

  Die gebruikt zelfs geen haarnetje of koksmuts, proper!

 • Guido De Deken

  De kan gaat zolang te water tot ze breekt..... ik ga er niet eten, voor mijn pensioen onbetaalbaar en de hand van de chef kan niet in 5 restaurants te gelijk zijn....dus er is niets van Sergio Herman aanwezig want hij zit misschien zelfs voor een of ander TV programma in het buitenland...dus neprestorants, alleen de naam telt en de eer gaat naar de aanwezige chef.

 • Juliette Francois

  Toch mee oppassen want al die dingen worden volledig uit handen gegeven, het overzicht verdwijnt en dan worden het verhalen à la Gordon Ramsey en Jamie Oliver... Als je je eigen geld niet "stalkt", neemt het vroeg of laat de vlucht.

 • ivan chtuka

  Als hij maar niet eindigd als Jamie...

 • Hilde Peeters

  Een paar jaar geleden zei die toch dat hij het rustiger aan ging doen. volgensmij ziet zijn vrouw hem nu nog minder dan dat hij 1 restaurant had want dat was in zijn woonplaats.