Illustratiebeeld.
Volledig scherm
Illustratiebeeld. © BELGAIMAGE

Scholen opnieuw open en niet-essentiële reizen mogen weer

Vandaag start het onderwijs opnieuw op en zijn niet-essentiële reizen binnen de Europese Unie niet langer verboden. Iedereen kan in principe weer reizen, maar de overheid raadt het wel nog steeds af. Voor reizen buiten de Europese Unie blijven de Europese regels van toepassing.

47 reacties

 • Peter Van Dewiele

  2 maanden geleden
  Bedankt WHO, eindelijk openbaar tegen een COVID paspoort zijn, eindelijk! Top! Ik ben gewoon blijven doorreizen en ben top gezond. Wie wil mijn vaccin hebben?
 • Patrick Vandeputte

  2 maanden geleden
  België is/was niet het enige land dat niet-essentiële reizen verbood, Luc Maes. En wat betreft de gevangenen die voorrang krijgen, wat moet ik doen om in de gevangenis te belanden? Want dan krijg ik voorrang bij vaccinatie. Dit is iets wat waarschijnlijk alleen in België kan. Misdaad loont dus echt.
 • Paul Boutsen

  2 maanden geleden
  Is dat dezelfde WHO die maandenlang heeft gewacht om de pandemie kenbaar te maken aan de wereld, om China uit de focus te houden? Indien ja, niet teveel aandacht aan geven.
 • stefan crama

  2 maanden geleden
  Zijn gevangene criminelen ook een prioritaire groep. Misdaad loont.
 • barbara Tack

  2 maanden geleden
  Dus de gevangen gaan voor de mensen die zich keurig gedragen wat is dat nu weer voor een besluit .wij zitten pas gevangen ministers denk eens aan het gewone volk dat dagelijks nog gaat werken .Nu zijn ze met ons voeten aan het spelen .Er gaan nog grotere bijeenkomsten komen zij werken het zelf in de hand