Sint-Jozef in Kontich
Volledig scherm
Sint-Jozef in Kontich © De Roeck

Scholen in Kontich en Edegem sluiten minstens 1 week na besmettingen met Britse variant

Het coronavirus blijft de wereld in zijn greep houden. Verschillende landen scherpen de coronamaatregelen verder aan. In eigen land is er een uitbraak met de Britse variant vastgesteld in Houthulst. Daar zijn al meer dan 100 mensen besmet met de mogelijk besmettelijkere variant. Herlees hier alle ontwikkelingen over het coronavirus van zondag 17 januari.

61 reacties

 • Christel Camerier

  1 maand geleden
  Wat gebeurt er met de mensen die nu verplicht in quarantaine zitten die ongewild een week loon moeten missen
 • Paul Van Oosterwijck

  1 maand geleden
  Deze regering is héél streng voor wie zich aan de regels houdt, maar het opvolgingsbeleid trekt gewoon op niets ! Als blijkt dat besmettingen komen door niet naleven van "verplichtte" quarantaine, wie gaat die kosten allemaal betalen ? Juist : wij brave burgers ! Ik kots van zulk beleid en van al het egoïsme dat ik dikwijls lees ...
 • Ludo Vennebos

  1 maand geleden
  Met dank aan alle reizigers
 • Kjell Van daele

  1 maand geleden
  Na reis kinderen toch naar school laten gaan zonder test. Slim
 • Peter Van de Velde

  1 maand geleden
  Wat een tumult over maatregelen, ze zijn een fraktie in het verloop van infekties. Waar niemand van wakker ligt is de zuinige, onfeilbare airconditionning gebruikt in ziekenhuizen, wzc, kantoren, bedrijven. Bewijs nodig? Neem 1wzc die nu nog geen besmetting heeft en geef élke kamer, ook de keuken, vergaderruimten, toiletten een individuele airco. Wie brengt dit naar hun met gaten gevulde verstand?
 1. Make-up, wijn of inkt op je leren handtas? Zo verwijder je zelfs de lastigste vlekken

  Make-up, wijn of inkt op je leren handtas? Zo verwijder je zelfs de lastigste vlekken

  Een foundation- of lipstickvlek op je lievelingstas? Wat je ook doet, ga de vlek niet met water te lijf! Zo maak je de schade alleen maar groter. Ook dure wondermiddeltjes hoef je niet in huis te halen. Dé ideale bondgenoot bij lastige vlekken op je leren tas is goedkoper dan je denkt. Meer zelfs, je hebt het vast in huis. Vaseline is afkomstig van petroleum en slaagt er daarom als geen ander in om vuildeeltjes te capteren zodat je ze makkelijk kan verwijderen. Smeer een royale hoeveelheid van de klassieker op de make-up vlek. Laat even inwerken en verwijder het goedje met een vochtige doek. Herhaal indien nodig. Laat de crème een vette glans na op je handtas? Wrijf het overtollige vet weg met een beetje milde detergent op een zachte doek.
 1. Medische primeur in Lier: Heilig Hartziekenhuis laat robotarm gaten boren bij nek- en rugoperaties
  Play

  Medische primeur in Lier: Heilig Hartzieken­huis laat robotarm gaten boren bij nek- en rugopera­ties

 2. Man gooit gigantische alligator de lucht in
  Play

  Man gooit giganti­sche alligator de lucht in