Beelden van het incident waarbij een man een vrouw op de metrosporen duwde in metrostation Rogier in Brussel raakten afgelopen weekend wijdverspreid.
Volledig scherm
Beelden van het incident waarbij een man een vrouw op de metrosporen duwde in metrostation Rogier in Brussel raakten afgelopen weekend wijdverspreid. © BELGA

Sanctie voor MIVB-werknemer die beelden metro-incident filmde

BrusselDe werknemer van de Brusselse openbaarvervoermaatschappij MIVB die beelden had gefilmd waarop de doodslagpoging van vorige week in het metrostation Rogier te zien is, heeft een sanctie gekregen. Dat heeft MIVB-woordvoerster Françoise Ledune vrijdag bevestigd, nadat Sudinfo daarover bericht had.

 1. Nog steeds onduidelijkheid over motieven ‘metroduwer’: “Hij was zelf gechoqueerd toen hij de feiten vernam”
  Play
  Brussel

  Nog steeds onduide­lijk­heid over motieven ‘metroduwer’: “Hij was zelf gecho­queerd toen hij de feiten vernam”

  De 23-jarige Fransman Benjamin P. die vrijdagavond een vrouw op de sporen van de metro in Brussel heeft geduwd, is vanochtend voor de raadkamer verschenen. Zijn advocaat heeft niet om de vrijlating verzocht waardoor de kans zeer groot is dat hij aangehouden blijft. “We moeten wachten op de resultaten van het onderzoek”, aldus zijn advocaat Alexandre Kasongo Mukendi. De raadkamer bevestigde dan ook zijn aanhouding.
 2. OnlyFans-ster Jamecia verklapt hoeveel extra ze verdient na de Streamz-docu, en dat is niet weinig
  Play
  Showbizz
  2

  OnlyFans-ster Jamecia verklapt hoeveel extra ze verdient na de Streamz-do­cu, en dat is niet weinig

  Hoe gaat het met de OnlyFans-modellen uit de documentaire ‘OnlyFans: De Naakte Vlaamse Waarheid’, een half jaar nadat de reeks op Streamz verscheen? Dat wou Showbits wel eens weten en dus spraken we opnieuw af met Jamecia. Haar getuigenis heeft haar carrière zeker een boost gegeven. Ze verdiende al goed haar boterham met seksueel getinte video’s, maar sindsdien heeft ze nog meer volgers. Volgers die haar uiteraard betalen om haar video’s te kunnen bekijken. Hoeveel haar dat extra oplevert per maand, verklapt ze aan Senne in een nieuwe Showbits. Bekijk hier de succesvolle Streamz-docu Onlyfans.