Michael O'Leary, CEO van Ryanair.
Volledig scherm
Michael O'Leary, CEO van Ryanair. © Photo News

Ryanair aast op slots van Brussels Airlines op luchthaven Zaventem

De Ierse lagekostenmaatschappij Ryanair ziet uitbreidingsmogelijkheden in België. En dan vooral op Brussels Airport, waar ze aast op slots (start- en landingsrechten) van Brussels Airlines, dat na een herstructurering kleiner is geworden. Maar Brussels Airlines weigert slots vrij te geven, zo hekelde Ryanair-topman Michael O’Leary tijdens een persconferentie in Brussel.

  1. Bijzonder zware brand bij houtverwerkingsbedrijf aan Sint-Bernardsesteenweg: “Niemand gewond, maar de loods is compleet verwoest.”
    Play
    Hemiksem

    Bijzonder zware brand bij houtverwer­kings­be­drijf aan Sint-Bernardse­steen­weg: “Niemand gewond, maar de loods is compleet verwoest.”

    Bij het houtverwerkingsbedrijf Coppens D. & Zn aan de Sint-Bernardsesteenweg in Hemiksem is zondagavond een bijzonder zware brand uitgebroken. Het vuur zou ontstaan zijn achteraan in een loods en woedde zeer hevig. De dikke rookwolk was vanop grote afstand zichtbaar. Ondertussen heeft de brandweer het vuur onder controle, maar de infrastructuur van het bedrijf is compleet verwoest.