Michael O'Leary, CEO van Ryanair.
Volledig scherm
Michael O'Leary, CEO van Ryanair. © Photo News

Ryanair aast op slots van Brussels Airlines op luchthaven Zaventem

De Ierse lagekostenmaatschappij Ryanair ziet uitbreidingsmogelijkheden in België. En dan vooral op Brussels Airport, waar ze aast op slots (start- en landingsrechten) van Brussels Airlines, dat na een herstructurering kleiner is geworden. Maar Brussels Airlines weigert slots vrij te geven, zo hekelde Ryanair-topman Michael O’Leary tijdens een persconferentie in Brussel.

 1. Vliegtuig ontruimd nadat passagier zonder documenten op toestel geraakt en zich opsluit in toilet: “Paniek onder andere reizigers was groot”
  Zaventem

  Vliegtuig ontruimd nadat passagier zonder documenten op toestel geraakt en zich opsluit in toilet: “Paniek onder andere reizigers was groot”

  Op de luchthaven van Zaventem heeft een woeste passagier donderdagochtend amok gemaakt op een vliegtuig van Ryanair. De man geraakte zonder de nodige documenten aan boord van het toestel richting Milaan. Daar duwde hij zijn medepassagiers opzij en sloot hij zich vervolgens op in het toilet. Agenten van de federale politie braken de deur open en pakten de man op. Het vliegtuig werd vervolgens ontruimd voor een sweeping.
 2. Groot tekort aan huishoudhulpen: zoveel kan je verdienen
  Jobat.be

  Groot tekort aan huishoud­hul­pen: zoveel kan je verdienen

  De heropleving van de economie laat zich duidelijk merken in de vele vacatures. Eind juni piekte dat aantal op maar liefst 172.437, één vijfde meer dan een maand geleden en het hoogste aantal in 10 jaar tijd. De grootste vraag is die naar schoonmakers, vooral aan huis, volgens het systeem van dienstencheques. Maar wat houdt zo’n job precies in? Hoeveel verdien je? En wat zijn de voor-en nadelen? Jobat.be vroeg het aan dienstenchequebedrijf Tempo-Team @home.