De Russische oligarch Roman Abramovitsj leek allesbehalve op zijn gemak.
Volledig scherm
De Russische oligarch Roman Abramovitsj leek allesbehalve op zijn gemak. © Twitter @metesohtaoglu

Russische oligarch Roman Abramovitsj gespot tijdens uitstap in Istanboel

Roman Abramovitsj (55), een van de bekendste Russische oligarchen en voormalig eigenaar van voetbalclub Chelsea, is gespot in de Turkse stad Istanboel. Hij was in het gezelschap van enkele lijfwachten, die hem snel naar een voertuig leidden toen er foto’s gemaakt werden. Turkse media schrijven dat de oligarch helemaal niet op zijn gemak leek.

0 reacties

 1. Nu de klok een uur vooruit is gezet: met deze 3 tips wen je zo snel mogelijk aan de zomertijd
  PREMIUM

  Nu de klok een uur vooruit is gezet: met deze 3 tips wen je zo snel mogelijk aan de zomertijd

  Het is weer zover: de zomertijd is begonnen. Vannacht hebben we de klok een uur vooruit gezet. En zoals ieder jaar vragen we ons dan af: schaffen we het winter- of zomeruur niet beter gewoon af? En zo ja, welke tijd laten we dan best in het verleden? Onze wetenschapsexpert Martijn Peters geeft mee wat voor wetenschappers de beste optie lijkt, én geeft advies om de uurwisseling vlot te laten verlopen.
 2. Tweestrijd bij Red Bull? Of toch die gouwe ouwe Alonso? Bewijs dat jij dé racekenner bent en registreer je team nu voor de Gouden Formule 1
  Gouden Formule 1
  7

  Tweestrijd bij Red Bull? Of toch die gouwe ouwe Alonso? Bewijs dat jij dé racekenner bent en registreer je team nu voor de Gouden Formule 1

  De eerste twee GP’s van het nieuwe F1-seizoen zitten er intussen al even op. En zo ook de eerste speeldag van de Gouden Formule 1. Betekent dit dat jij te laat bent om jouw droomteam nog in te schrijven? Neen hoor, helemaal niet: ga aan de slag voor de volgende GP in Australië (en de rest van het seizoen) en scoor nog steeds prachtige prijzen.