Roel Vanderstukken zet Familie even op laag pitje

Voor Roel Vanderstukken gaat er een nieuwe wereld open. Hij gaat zich aan musical wagen. Verschillende producenten deden in het verleden meerdere pogingen om Roel te overtuigen om in een musical te schitteren. Hij hield de boot steeds af maar toen hij eerder dit jaar het script van 'Chaplin, de musical' las, besloot hij deze kans met beide handen te grijpen.

Vandaag zijn de repetities met de volledige cast van 'Chaplin, de musical' begonnen. Momenteel combineert Roel de repetities voor de musical nog met de opnames van Familie maar in de loop van de maand december zal de focus verlegd worden op de musical want Roel wil zijn rol zo goed mogelijk vertolken. Roel Vanderstukken maakt zijn musicaldebuut en daar heeft hij enorm veel zin in. 

Roel schittert vanaf volgende maand in Antwerpen, Gent en Amsterdam naast onder andere Deborah De Ridder, Elke Buyle, Goele De Raedt en Nordin De Moor. Roel zal de rol van Sydney Chaplin, de broer van, spelen. Van één ding blijft Roel in de musical gespaard: hij moet niet dansen en daar is hij blij om want dansen kan hij écht niet.