Dick Cheney, Liz Cheney en Donald Trump.
Volledig scherm
Dick Cheney, Liz Cheney en Donald Trump. © Youtube/REUTERS/AP

Republikeinse ex-vicepresident noemt "lafaard" Trump "grootste bedreiging voor VS”

De voormalige Amerikaanse vicepresident Dick Cheney heeft in een campagnespot voor zijn dochter Liz scherp uitgehaald naar ex-president Donald Trump. “In de 246-jarige geschiedenis van onze natie is er nooit een persoon geweest die een grotere bedreiging vormde voor onze republiek dan Donald Trump”, aldus de Republikein.

 1. Gemiddelde hypotheekrente bedraagt al 2,48%: kan je je tarief nu vastleggen om verdere stijging te slim af te zijn?
  Spaargids.be

  Gemiddelde hypotheek­ren­te bedraagt al 2,48%: kan je je tarief nu vastleggen om verdere stijging te slim af te zijn?

  De rentevoeten voor woonleningen zitten de laatste maanden stevig in de lift. En nu de Europese Centrale Bank beslist heeft om voor het eerst in 11 jaar tijd de rente te verhogen, lijkt er ook geen beterschap op komst. Is het dan een goed idee om nu nog snel een lening vast te leggen en nadien pas een woning te kopen? Spaargids.be onderzoekt de mogelijkheden.
 2. Zo pakt James Cooke zijn stemproblemen aan: “Gert gelooft er niet in”
  Play
  Showbizz

  James Cooke pakt stemproble­men aan op doktersad­vies en wie gaat er poedel­naakt in de musical 'Vergeet Barbara'?

  Eind dit jaar gaat de feelgood musical ‘Vergeet Barbara’ in première. Op ‘Tien om te Zien’ kon Showbits-reporter Jarne de cast alvast aan het werk zien en hen strikken voor een interview. James kampt wel met stemproblemen, maar gelukkig heeft hij daar al een oplossing voor bedacht. Al zijn Gert, Jonas en Jelle niet meteen overtuigd van de werking ervan. Bekijk het allemaal in deze nieuwe Showbits-video.