Luchtvaartexpert Luk De Wilde.
Volledig scherm
Luchtvaartexpert Luk De Wilde. © VTM Nieuws

Reisorganisaties zien minder boekingen voor vliegvakanties

Reisorganisaties zien voor komende winter minder boekingen voor vliegvakanties. Dat meldt VTM NIEUWS. Mogelijk zorgen de inflatie en de bijhorende hogere prijzen ervoor dat mensen minder op vakantie gaan, zegt luchtvaartexpert Luk De Wilde.

35 reacties

 • Ronny Cockuyt

  5 maanden geleden
  Als je dat zo allemaal hoort rondom je is de grootste bezorgdheid van veel mensen dat ze eens een jaartje niet op reis zullen kunnen gaan . Of ze eens niet naar een duur restaurant zullen kunnen gaan,ik heb daar geen last van en mis het niet,kan even goed thuis eten en het kost me minstens 5a6 maal minder geld.
 • Hilda Bauweleers

  5 maanden geleden
  Hoe zou dat komen denk je de mensen kunnen amper hun vaste kosten blijven betalen en in de winter wordt het 2 truien en een deken we zijn ver gekomen na 45 jaar werken
 • Leonarda Van Opbroecke

  6 maanden geleden
  Het geld is bij veel Belgen op. Zelfs onze kust is deze zomer voonamelijk bezocht door buitenlands toerisme. Hebben groter nettoloon en de Belg mag thuis blijven. Dan kon de overheid hopen op nog wat energieverbruik om hun miljardensteunen te sponseren.
 • joseph kellens

  6 maanden geleden
  Volgend jaar nog minder en trein en bus en auto en vliegvakanties . Meeste mensen gaan schrikken bij de afrekening voor gas en elektriciteit op het einde van dit jaar . 1 of geen vakantie per jaar gaat het nieuwe normaal zijn vanaf 2023 .
 • Jan Van Rompaey

  6 maanden geleden
  Goed voor het milieu. Verdubbel de ticket prijzen.
 1. Professor Mattias Desmet verzet zich tegen beslissing UGent: “Maatregelen zijn buiten proportie”
  Gent

  Professor Mattias Desmet verzet zich tegen beslissing UGent: “Maatrege­len zijn buiten proportie”

  Mattias Desmet, de UGent-professor klinische psychologie die in opspraak kwam na uitspraken op een online videokanaal van een Amerikaanse complotdenker, verzet zich tegen de maatregelen die de universiteit heeft genomen. Dat schrijft De Standaard en het nieuws wordt aan Belga bevestigd. “Dit is een omfloerste degradatie waar hij niet mee kan leven”, bevestigt zijn advocaat, Walter Van Steenbrugge.
 2. Aangereden nadat je hard moest remmen door de laaghangende zon: wie is er dan aansprakelijk?
  Independer

  Aangereden nadat je hard moest remmen door de laaghangen­de zon: wie is er dan aansprake­lijk?

  Deze week mogen we flink wat zon verwachten. Dat doet deugd, maar het levert ook extra risico's op wanneer je de baan op moet. Immers, de zon hangt tijdens de winterperiode laag, wat de zichtbaarheid tijdens het autorijden serieus bemoeilijkt. Een kop-staartbotsing is dan snel gebeurd. Bepalen wie aansprakelijk is voor de schade kan dan moeilijk zijn. Independer.be zet daarom vier mogelijke botsingen - en hun gevolgen - op een rij.
 1. Gamen zonder console, maar met je smartphone? Dit topgadget bespaart je op termijn flink wat centen
  Tweakers

  Gamen zonder console, maar met je smartphone? Dit topgadget bespaart je op termijn flink wat centen

  Fervent gamer en vaak onderweg? Dan ben je mogelijk gebaat bij een controller waar je smartphone in past. “Voor iets meer dan 100 euro kun je heel fijn gamen en ligt er een hele wereld aan – vaak gratis – spelletjes aan je voeten”, zegt Wout Funnekotter, hoofdredacteur bij technologiesite Tweakers. Hij onderwierp de twee meest gangbare controllers voor smartphones aan een vergelijkingstest.
 2. Alle coalitiepartners vragen minister om renteverhoging ‘Mijn Verbouwlening’ te herbekijken: “Vlaamse overheid toont zich nu onbetrouwbare partner”

  Alle coalitie­part­ners vragen minister om renteverho­ging ‘Mijn Verbouwle­ning’ te herbekij­ken: “Vlaamse overheid toont zich nu onbetrouw­ba­re partner”

  Alle partijen in het Vlaams Parlement, op N-VA en Vlaams Belang na, dringen er bij Vlaams minister van Financiën Matthias Diependaele (N-VA) op aan de renteverhoging van de Vlaamse 'Mijn VerbouwLening' terug te draaien of te herbekijken. Ook coalitiepartners CD&V en Open Vld hebben kritiek op het feit dat de verbouwlening sinds 1 februari niet langer renteloos is.