Bezorgt het coronavirus u twijfels over uw reisplannen? U bent heus niet alleen. Hieronder een reeks antwoorden op prangende vragen.
Volledig scherm
PREMIUM
Bezorgt het coronavirus u twijfels over uw reisplannen? U bent heus niet alleen. Hieronder een reeks antwoorden op prangende vragen. © Photo News

Reis annuleren wegens coronavirus? Geen terugbetaling. Alle vragen over de impact van het virus op uw vakantieplannen

Je hebt een reis geboekt, of staat op het punt dat te doen, maar wil je vakantie uiteraard niet in quarantaine op je hotelkamer doorbrengen zoals een honderdtal landgenoten op Tenerife momenteel overkomt. Wat met annulatieverzekeringen? Kan je beter wachten met boeken? 

  1. Vlaams Parlement veroordeelt Hongaarse antiholebiwet en wil dat Hongarije in gebreke wordt gesteld

    Vlaams Parlement veroor­deelt Hongaarse antiholebi­wet en wil dat Hongarije in gebreke wordt gesteld

    Het Vlaams Parlement heeft woensdag een resolutie goedgekeurd waarin de Hongaarse antiholebiwet wordt veroordeeld. In de resolutie dringt het parlement er bij de Europese Commissie op aan Hongarije in gebreke te stellen voor het niet respecteren van fundamentele Europese waarden. "Hongarije draait de klok terug en moet daar de gevolgen van dragen. De mensenrechten van de LGBTQI+-gemeenschap staan op de helling", stellen de indieners van de resolutie, Staf Aerts (Groen), Piet De Bruyn (N-VA), Orry Van de Wauwer (CD&V), Stephanie D'Hose (Open Vld) en Annick Lambrecht (Vooruit).