Ref getrakteerd op dodelijke kopstoot nadat stoppen doorslaan bij woeste amateur

Twitter Maria L Tellez
Opschudding in Mexico, waar een amateurwedstrijdje is uitgedraaid op een menselijk drama. Een speler ging heftig protesteren bij de ref, kreeg rood voor zijn opgevoerd toneeltje en vervolgens gingen de poppen pas echt aan het dansen. De uitgesloten man zijn stoppen sloegen volledig door waarna hij de scheidsrechter trakteerde op een dodelijke kopstoot.

Ruben Rivera Vázquez is de naam van de dader en in Mexico moest hij momenteel zowat een van de meest gehate figuren zijn. De politie voert namelijk een klopjacht uit op de man die arbiter Víctor Trejo (59) velde met één kopstoot. De toeschouwers dachten aanvankelijk nog dat het slachtoffer buiten westen was, maar het bleek dus veel erger dan gedacht.

Match stopgezet
De man overleed jammerlijk terwijl de dader de benen of beter de wagen nam. Met een pick-up sloeg hij op de vlucht en tot nader order is de losgeslagen Rivera Vázquez nog niet terecht. Misschien kan onderstaande foto op de sociale media, de koortsachtige zoekactie wel een duwtje in de rug geven. Het dodelijke drama speelde zich af in Tulancingo in de staat Hidalgo. De match werd na het gruwelijke incident geheel logischerwijs stopgezet.