Reebok zet Donald Trump meesterlijk op zijn plaats

epa/Reebok
Als Trump weer eens een faux pas maakt, kijkt eigenlijk niemand nog op. Maar de Franse presidentsvrouw vertellen dat ze een mooi lichaam heeft, dat ging Reebok toch een stap te ver. Het merk zette de Amerikaan op zijn plaats met een meesterlijke tweet, die meteen viraal ging.

Dat ze 'in zo'n geweldige vorm is', kreeg Brigitte Macron vorige week te horen. "Prachtig!", gooide Trump er nog achteraan, in het bijzijn van zijn eigen vrouw nog wel. Reebok vreest dat de Amerikaanse president niet beseft wanneer hij zulke opmerkingen wel en niet mag maken, dus stelde het sportmerk een handig schema voor hem op. "Wanneer het toegelaten is om dat te zeggen", is de titel van het diagram. En laat het duidelijk zijn: je houdt zulke gedachten beter voor jezelf. Schrijf je dat even op, Donald?
29 reacties

Alle reacties worden voor publicatie gelezen -en goed- of afgekeurd- door het moderatie-team van HLN. Elke reactie moet voldoen aan deze gedragsregels.
Je naam en voornaam verschijnen bij je reactie.


 • eize

  We leven in een wereld van vrije meningsuiting dus waarom daar druk over maken zelf een president mag toch zeggen wat hij denkt.

 • Robbedoes

  En zo is Reebok weer onder de aandacht gekomen. Pure gratis reklame , hoe meer jullie de naam Reebok vernoemen in de reacties hoe liver ze het hebben

 • Ruby Garmyn

  Voor mij NIKE ......"Just Do It"

 • Kris D

  Ikk ikk, Obama was ook verkozen en de republikeinen hebben hem continu op alle mogelijke manieren tegengewerkt. Het extreem rechtse fox news die wel echt feiten verdraaide, ook trouwens. En nu is het omgekeerd en gaan we liggen bleiten voor die arme trump

 • Vulgus Plebs

  Vrouwen complimenten geven? Wie waagt zich daar nog aan?