Illustratiebeeld.
Volledig scherm
Illustratiebeeld. © REUTERS

Recordaantal nieuwe coronagevallen in Nederland - Aantal besmettingen bij Spelen loopt op tot 139

Vandaag stapt opnieuw een coronamars door de hoofdstad. De betoging wordt georganiseerd door Belgium United For Freedom en start om 12 uur ‘s middags aan station Brussel-Noord. Het aantal patiënten dat met een coronabesmetting in de Belgische ziekenhuizen ligt, is intussen voor het eerst in bijna een maand gedaald. Herlees alle nieuwe ontwikkelingen rond het coronavirus van zondag 30 januari in dit liveblog.

29 reacties

 • Gilbert De Meyer

  1 jaar geleden
  onmiddellijk leger laten uitrukken mensen hinderen van d etrein en de bus te stappen, en hinderen om met de wagen in de hoofdstad te geraken punt, overheid doe iets voor uw loon.
 • Rik Clarysse

  1 jaar geleden
  Wanneer gaat de overheid een einde stellen aan het geweld. Gebruik alle middelen ook rubber kogels.vangnetten,..... Geef de politie de modernste uitrusting om dat krapuul te arresteren en geef ze dan ook degelijke straffen.
 • Eric Grosemans

  1 jaar geleden
  Eigenlijk zouden ze de maatregelen na iedere betoging nog moeten verstrengen, dan hebben ze pas reden om op straat te komen.
 • Stephan Van den Berghe

  1 jaar geleden
  Gaat er eens niemand die Philippe Close hierover aanpakken. Als ik politie was, zou ik gewoon staken. Het is erover
 • Johan Janssen

  1 jaar geleden
  Hopla weer een mars waar we de domste dingen weer eerst moeten horen. Democratie is waar de meerderheid beslist en niet een klein groepje. Maak zelf een partij dan weet je waar je staar, maar liever alles afbreken. Het is de moment voor nieuwe partijen maar of we op deze domheid van deze mensen zitten te wachten daar vrees ik voor. Richt er één op dan kunnen jullie na de verkiezingen wakker worden met een oei we hebben niks te zeggen laten we maar alles terug gaan afbreken. Crapul blijft crapul.