De opbouw van Pukkelpop werd gisteren stilgelegd.
Volledig scherm
De opbouw van Pukkelpop werd gisteren stilgelegd. © Mine Dalemans

Pukkelpop gooit de handdoek in de ring: festival geannuleerd

De organisatie van Pukkelpop heeft besloten om de editie van 2021 te annuleren. Dat werd zojuist aangekondigd. Gisteren had de organisatie tijdelijk de stekker uit de opbouw én de ticketverkoop getrokken. “De spelregels werden vlak voor de wedstrijd aangepast. Dan kan je niet verwachten dat we dat tot een goed einde kunnen brengen”, stelt de organisatie in een reactie bij VTM NIEUWS.

133 reacties

 • rik casteleyn

  4 maanden geleden
  Zij kregen 1,7 miljoen euro van de Vivaldi regering die ze mogen houden . Dus die 1,7 miljoen euro komen van de belastingbetaler . En zeggen dat de verenigingen geld te kort hebben . Organisatoren zullen wel hun zakken vullen . Zijn even erg als de Vlaamse ministers .
 • lars vandenberge

  4 maanden geleden
  Precies of iedereen 3 dagen blijft. Alle anderen die max 2 dagen blijven moeten zelf reeds in orde zijn met hun attesten, dus geen werk voor pukkelpop. Chokri heeft ze weer goed verdient. Op hun website: Het ministerieel besluit van 14 september 2020, waarvan de maatregelen zijn verlengd door het ministerieel besluit van 12 mei 2021 staat de afgifte van een tegoedbon toe die gelijk is aan het betaalde bedrag. Ik ben benieuwd hoeveel mensen hun geld gaan terugkrijgen.
 • anja byttebier

  4 maanden geleden
  festivals kunnen nog niet doorgaan dit jaar .is veel te vroeg al die mensen op elkaar geplakt de meeste nog geen tweemaal gevaccineerd en ze komen van overal.daarvoor hoef je geen minister of zo zijn om dit te weten beste beslissing nu ook al hadden er veel mensen die graag naar zulke dingen gaan het liever anders gezien .het is wat het is.
 • Planet Dune

  4 maanden geleden
  Al deze zever afschaffen. De jeugd kan gerust zonder deze commerciële uitbuiting (wat ze zelf niet beseffen onder het mom van erbij te horen).
 • Gilissen Ben

  4 maanden geleden
  Die rijke stinkerd geeft niks om de mensen! Iedereen weet dat al jaren. Kassa Kassa, meer is dat niet!