De opbouw van Pukkelpop werd gisteren stilgelegd.
Volledig scherm
De opbouw van Pukkelpop werd gisteren stilgelegd. © Mine Dalemans

Pukkelpop gooit de handdoek in de ring: festival geannuleerd

De organisatie van Pukkelpop heeft besloten om de editie van 2021 te annuleren. Dat werd zojuist aangekondigd. Gisteren had de organisatie tijdelijk de stekker uit de opbouw én de ticketverkoop getrokken. “De spelregels werden vlak voor de wedstrijd aangepast. Dan kan je niet verwachten dat we dat tot een goed einde kunnen brengen”, stelt de organisatie in een reactie bij VTM NIEUWS.

133 reacties

 • rik casteleyn

  4 maanden geleden
  Zij kregen 1,7 miljoen euro van de Vivaldi regering die ze mogen houden . Dus die 1,7 miljoen euro komen van de belastingbetaler . En zeggen dat de verenigingen geld te kort hebben . Organisatoren zullen wel hun zakken vullen . Zijn even erg als de Vlaamse ministers .
 • lars vandenberge

  4 maanden geleden
  Precies of iedereen 3 dagen blijft. Alle anderen die max 2 dagen blijven moeten zelf reeds in orde zijn met hun attesten, dus geen werk voor pukkelpop. Chokri heeft ze weer goed verdient. Op hun website: Het ministerieel besluit van 14 september 2020, waarvan de maatregelen zijn verlengd door het ministerieel besluit van 12 mei 2021 staat de afgifte van een tegoedbon toe die gelijk is aan het betaalde bedrag. Ik ben benieuwd hoeveel mensen hun geld gaan terugkrijgen.
 • anja byttebier

  4 maanden geleden
  festivals kunnen nog niet doorgaan dit jaar .is veel te vroeg al die mensen op elkaar geplakt de meeste nog geen tweemaal gevaccineerd en ze komen van overal.daarvoor hoef je geen minister of zo zijn om dit te weten beste beslissing nu ook al hadden er veel mensen die graag naar zulke dingen gaan het liever anders gezien .het is wat het is.
 • Planet Dune

  4 maanden geleden
  Al deze zever afschaffen. De jeugd kan gerust zonder deze commerciële uitbuiting (wat ze zelf niet beseffen onder het mom van erbij te horen).
 • Gilissen Ben

  4 maanden geleden
  Die rijke stinkerd geeft niks om de mensen! Iedereen weet dat al jaren. Kassa Kassa, meer is dat niet!
 1. Klassiek spaarboekje bij grootbank? Dan verdubbelen je spaarcenten na… 636 jaar
  Spaargids.be

  Klassiek spaarboek­je bij grootbank? Dan verdubbe­len je spaarcen­ten na… 636 jaar

  De rente op onze spaarboekjes is al lang geen vetpot meer. Bij de wettelijke minimumrente voor gereglementeerde spaarrekeningen, die de meeste grootbanken hanteren, duurt het liefst 636 jaar vooraleer je spaarcenten verdubbelen. Wie kiest voor spaar- of beleggingsproducten met een hoger rendement, slaagt er mogelijk wel nog in om bij leven zijn kapitaal met 100% te zien aangroeien. Spaargids.be beschrijft hoe dat kan.
 2. Leraren krijgen geen voorrang bij toediening boostervaccin. Wanneer ben jij aan de beurt? Bekijk het hier
  72

  Leraren krijgen geen voorrang bij toediening boostervac­cin. Wanneer ben jij aan de beurt? Bekijk het hier

  De ministers van Volksgezondheid zijn het eens geworden over de strategie voor het toedienen van de boosterprik aan de volledige bevolking. De uitnodigingen worden al in de komende dagen verstuurd, op basis van de tijd die verstreken is sinds de eerste vaccinatiecyclus en de leeftijd van de betrokkenen. Belangrijk ook: er komen geen prioritaire groepen die voorrang krijgen op de rest van de bevolking, zoals bijvoorbeeld het onderwijzend personeel. Vlaams minister van Onderwijs Ben Weyts (N-VA) is teleurgesteld. “Dan organiseren we het zelf vanuit de Vlaamse regering”, zei hij aan VRT NWS.