Prince Jackson eert zijn vader Michael met een ontroerende tattoo

Instagram
Prince Jackson zal zijn overleden vader altijd dicht bij hem hebben, dankzij een gloednieuwe tatoeage op zijn kuit. De oudste zoon van Michael Jackson heeft een video van zijn nieuwste aanwinst op Instagram gedeeld.

De tattoo staat op de kuit van Prince Jackson en is een eerbetoon aan de zanger op het toppunt van zijn carrière. Niet alleen Michael Jackson zelf is in het kunstwerk verwerkt, maar ook zijn iconische glitter handschoen, zwarte schoenen met witte sokken en twee engelenvleugels. Negen uur, zo lang is artiest Justin Lewis aan de tekening geweest.

Zelf noemde Prince het kustwerk "een ongelofelijke en mooie tattoo" in de caption van de video. Dit is niet de eerste tattoo van de jongeman. Zo heeft hij al het yinteken op zijn kuit staan. Zijn zus Paris Jackson heeft op dezelfde plek het yangteken staan. Zo willen de twee hun onbreekbare band vereeuwigen.

Michael Jackson overleed in 2009.

Thanks @dermagraphink for sittin 9hrs with me for such an incredible and beautiful tattoo. I will be posting more of this

28.5k Likes, 2,106 Comments - Prince Jackson (@princejackson) on Instagram: "Thanks @dermagraphink for sittin 9hrs with me for such an incredible and beautiful tattoo. I will..."

The details are incredible.

7,614 Likes, 258 Comments - Prince Jackson (@princejackson) on Instagram: "The details are incredible."

You are with me and I am with you ❤

14.9k Likes, 469 Comments - Prince Jackson (@princejackson) on Instagram: "You are with me and I am with you ❤"