Primeur: vrouw met tattoo op haar kin presenteert het nieuws in primetime

De 37-jarige nieuwslezeres Oriini Kaipara schreef deze week geschiedenis in Nieuw-Zeeland. Ze was namelijk de eerste vrouw die een traditionele tattoo op haar kin heeft én het nieuws in primetime mocht presenteren. 

1 reactie

 • Kelly Verlinden

  1 jaar geleden
  Mooi, is deel van haar cultureel erfgoed en is nog prachtig ook.
 1. Zeven op de tien Vlamingen vinden het moeilijk motorrijders tijdig op te merken

  Zeven op de tien Vlamingen vinden het moeilijk motorrij­ders tijdig op te merken

  Zeven op de tien Vlaamse autobestuurders vinden het moeilijk om motorrijders op de weg tijdig op te merken. Omdat het voorjaar voor veel motorrijders het moment is om zich weer op de baan te begeven, roepen de Vlaamse Stichting Verkeerskunde (VSV) en Vlaams minister voor Mobiliteit en Openbare Werken Lydia Peeters (Open Vld) automobilisten in een nieuwe campagne op om te "kijken kijken" en zo elke motorrijder te zien.
 2. INTERVIEW. Dj Netsky treedt op in het virusvrije Nieuw-Zeeland: “Hier zijn de roaring twenties al begonnen”
  PREMIUM
  Muziek

  INTERVIEW. Dj Netsky treedt op in het virusvrije Nieuw-Zee­land: “Hier zijn de roaring twenties al begonnen”

  Volgeboekte restaurants, uitverkochte festivals, geen plekje vrij op de terrassen: in het virusvrije Nieuw-Zeeland wordt corona met de dag een vagere herinnering. Boris Daenen (31), beter bekend als Netsky, maakt het ‘bevrijdingsfeest’ er vanop het podium mee: “De lockdown is hier veel korter geweest dan in Europa en toch zien we tijdens onze shows ronduit extatische taferelen. Als dit een voorproefje is van wat ons in België te wachten staat als alles voorbij is…”