AP
Volledig scherm
© AP

President Oekraïne betreurt dat Biden Poetin eerder ontmoet dan hij

De Oekraïense president Volodimir Zelenski vindt het jammer dat de Amerikaanse president Joe Biden woensdag al een ontmoeting heeft met de Russische president Vladimir Poetin. Daardoor ontmoet Poetin Biden voordat de Amerikaanse president Zelenski de hand kan schudden.

3 reacties

 • Dries De Preter

  1 maand geleden
  Zelensky doet met Joe Biden hij wil. Zelensky heeft immers enorm veel compromitterende fraude-bewijzen tegen zoon Hunter Biden. De bewijzen circuleerden al op het net: het smeergeld werd in Malta witgewassen. "10% for the big man", zei Hunter Biden al lachend tegen zijn 'zakenpartners'. Iedereen weet wie die big man is...
 • Willy VARENDONCK

  1 maand geleden
  Biden beslist zelf, hij gaat niet naar de pijpen van Zelensky dansen, Zelensky moet nog veel leren
 • Geert Landsman

  1 maand geleden
  Er is geen conflict. Rusland heeft meermaals de Oekraïne gewaarschuwd op te houden met het beschieten van Russische Oekraïners. Ze zijn gewoon doorgegaan waarop Rusland ingegrepen heeft en de bevolking heeft laten kiezen. Georgië deed precies hetzelfde en ook toen greep Rusland in, waarna ook Georgië de keus kreeg. Rusland heeft geen schot gelost. Dit is geen conflict, ze hebben vrede gebracht. Hier heeft Europa en Navo geen zaken mee. Waar heeft de USA vrede gebracht? Nergens.
 1. Tinne Van der Straeten: “Ik ga niet mee in politieke strijd rond gascentrale Vilvoorde”

  Tinne Van der Straeten: “Ik ga niet mee in politieke strijd rond gascentra­le Vilvoorde”

  “Ik ga niet mee in een politieke strijd.” Zo reageerde federaal minister van Energie Tinne Van der Straeten (Groen) in ‘De Ochtend’ op de discussie over de beslissing van de provincie Vlaams-Brabant om een vergunning te weigeren voor de nieuwe gascentrale in Vilvoorde. De Groen-minister vindt wel dat investeerders moeten kunnen vertrouwen op de correcte naleving van de regels. “Als een project volgens de regels vergunbaar is, moet het kunnen vergund worden”, klinkt het.