Presentator kan verlies niet verkroppen en besluit dan te drinken tijdens uitzending

Elke sportliefhebber kan het beamen - niets in de sportwereld is erger dan het verlies van je favoriete team. Bij Michael Jenkins - sportverslaggever op de Amerikaanse zender Comcast SportsNet Mid-Atlantic en fervent supporter van ijshockeyteam Washington Capitals - kwam het verlies van zijn team duidelijk heel hard aan.

Nadat de Washington Capitals de meeste punten behaalden gedurende de reguliere competitie waren de fans helemaal klaar om voor het eerst in het 42-jarig bestaan van de club de Stanley Cup te veroveren. Maar dat liep dus goed fout, want in de tweede ronde van de finales verloren 'The Caps' van de Pittsburgh Penguins. Dat verlies kon de presentator maar moeilijk verkroppen en hij reageerde op ludieke wijze.

"Hebben julli het gehoord van 'The Caps'? Nee?" zegt de presentator aan het begin van de uitzending. "Vinden jullie het leuk om te drinken? Ik anders wel. En ik ga deze hele uitzending drinken", ging hij verder.

"Ik heb een bericht voor alle kinderen die meekijken. Iedereen zegt altijd maar 'je kan doen wat je wil zolang je jezelf er maar op focust'? Dat is een grote leugen", aldus Jenkins. "Niemand had verwacht dat 'The Caps' dit seizoen alles zouden winnen, nu focussen ze zich extra en kijk wat er gebeurt - één grote teleurstelling. Dus, stop met dromen."

Uiteraard bedoelde Jenkins het allemaal maar als een grap, aangezien het ook maar een doodgewone ijsthee is wat drinkt. De presentator heeft in elk geval op een erg ludieke wijze de kijkers geëntertaind.