Poseert Musonda Jr. hier naast zijn toekomstige ploegmaat?

What a year... Encouraging words mean a lot coming from you, big kiss and see you soon, un abrazo Idolo. ❤️ #therealdeal

Charly Musonda Junior is hot in Spanje. Onze jonge landgenoot speelt pas sinds dit seizoen op het hoogste niveau, maar laat bij Real Betis regelmatig zien dat hij een ruwe diamant is die tot een kroonjuweel geslepen kan worden. Gisteren kwam hij jammer genoeg maar tien minuutjes in actie tegen FC Barcelona. De Catalanen wonnen op het veld van Betis met 0-2, na afloop maakte Musonda Jr. wel van de gelegenheid gebruik om met Neymar op de foto te gaan. De Braziliaan is een idool van onze landgenoot en had bovendien lovende woorden over voor het goudhaantje van Betis.

Wat ons echter intrigeert is de 'see you soon' - ik zie je binnenkort - die Musonda Jr. bij de foto heeft gezet. Wordt de Belgische dribbelkont een ploegmaat van Neymar? Dat hij graag voor Barcelona of Real Madrid zou spelen heeft Musonda Jr. nooit onder stoelen of banken gestoken. Weet onze landgenoot iets wat de rest van de wereld nog niet weet? Dat Neymar, een van de absolute sterren van Barça, de laatste tijd ook serieus het hof wordt gemaakt door Real roept alleen maar meer vragen op.