Nicole Shanahan en Sergey Brin op 25 september 2021, toen alles nog koek en ei was, en Elon Musk.
Volledig scherm
PREMIUM
Nicole Shanahan en Sergey Brin op 25 september 2021, toen alles nog koek en ei was, en Elon Musk. © Collin Xavier/Image Press Agency - EPA

PORTRET. Wie is Nicole Shanahan (37)? Slippertje met Elon Musk kost haar huwelijk met achtste rijkste man ter wereld

Overspel op hoog niveau. Volgens ‘The Wall Street Journal’ wil Google-oprichter Sergey Brin, de achtste rijkste mens ter wereld, scheiden van Nicole Shanahan omdat zij hem bedrogen zou hebben met de allerrijkste, Elon Musk. Relaas met in de hoofdrol een 37-jarige Chinees-Amerikaanse die opgroeide in armoede en als patentadvocate zelf ook flink wat centen vergaarde, maar nu met een toegeschoven 1 miljard euro één van de rijkste ‘exen’ zal worden. 

3 reacties

 • Anne Nonsia

  4 maanden geleden
  Zou de titel niet moeten zijn… eigen overspel maakt haar rijkste vrouw ter wereld. Hoe kan een slippertje nu leiden tot een super-beloning?
 • Eric Roeloffzen

  4 maanden geleden
  Of was ze haar echtgenoot beu, toch leuk centje en Muskje zal ook nog wel bijspringen.
 • Lou Bakker

  4 maanden geleden
  Dit is niet het hele verhaal. Huwelijk van Shanahan stond al op barsten.
 1. Duizenden betogen tegen zerocovidbeleid in verscheidene steden in China: “Weg met Xi Jinping”
  Play
  4

  Duizenden betogen tegen zerocovid­be­leid in verscheide­ne steden in China: “Weg met Xi Jinping”

  Heel wat mensen zijn zondag in Peking, Shanghai, Wuhan en andere steden de straat op getrokken om te protesteren tegen de verregaande lockdowns, een zeldzame manifestatie van vijandigheid tegen het bewind van president Xi Jinping en zijn draconisch zerocovidbeleid dat sinds bijna drie jaar toegepast wordt. Verschillende personen, waaronder een reporter van de Britse omroep BBC, werden opgepakt in Shanghai.