Pornofilm in het echt: seks in brandweerkazerne Dour, ambulanciers op de vuist

De ambulanciers gingen na afloop met elkaar op de vuist.
kos De ambulanciers gingen na afloop met elkaar op de vuist.
In de brandweerkazerne van Dour werden videobeelden opgenomen van ambulanciers die seks hadden op hun werkplek. De video is verschenen op YouTube, waar hij inmiddels is weggehaald. Drie ambulanciers worden op het matje geroepen, de kazerne moest het urenlang met een ambulance minder stellen nadat de ambulanciers met elkaar op de vuist gingen. Dat meldt Sudinfo.

Eén van de betrokkenen moest in het ziekenhuis opgenomen worden. Twee van de drie bij de vechtpartij betrokken ambulanciers zijn gefilmd terwijl ze "overspelige seks" hadden, zo meldt Sudinfo.

De vechtpartij was een gevolg van een video die aanvankelijk op YouTube werd gepost maar al snel van het net werd verwijderd. Op de expliciete beelden, opgenomen in de kazerne, waren twee ambulanciers te zien die seks hadden met elkaar. De daaropvolgende schermutseling heeft de goede werking van de kazerne verstoord.

Eén van de in de video figurerende ambulanciers ontkent de feiten niet en bevestigt het bestaan van de beelden. Net als de twee andere betrokkenen wenst hij niet uit te weiden over de feiten. De drie moeten de terugkeer van de zonedirectie afwachten om te weten welke sanctie hen te wachten staat.