POLL: De tranen van Obama, een crowdsurfende Hilde Crevits of de dreigende Kim Jong-un? Kies hier jouw politieke foto's van het jaar

EPA
In januari heeft Donald Trump de presidentsfakkel overgenomen van Barack Obama. De ene onthaalde hem onder luid gejuich, de ander fronste eens serieus de wenkbrauwen. Hoe dan ook, de man heeft de politieke wereld dit jaar niet onberoerd gelaten. Ook in eigen land hebben de politici niet stilgezeten. De komende week laten we jullie in verschillende categorieën meebeslissen over onze “Foto’s van het jaar”, die we op 23 december lanceren. Kies vandaag jouw politieke foto van 2017 (je mag op meerdere foto’s stemmen). 

Nog niet gestemd op onze andere polls? Dat kan nog steeds hier.

De komende dagen kan je ook een stem uitbrengen voor foto’s in andere categorieën:

15/12 Feelgood

16/ 12 Thuis

17/12 Sport

18/12 Natuurkracht

19/12 Liefde

20/12 Vuur 
4 reacties

Je naam en voornaam verschijnen bij je reactie
Door het plaatsten van een reactie, ga je akkoord met de gedragsregels


 • Brian Rampelberg

  Lang leve Obama! Obama's Health Care was één van de beste dingen dat de arme Amerikaanse bevolking kon overkomen, helemaal vernietigd door Trump. Trump heeft ook meer conflicten veroorzaakt in de wereld, bevolkingen tegen elkaar opgezet, natuurdomeinen verkleint voor oliegewin, de wapenwet verdedigt dat Obama wou afschaffen, vrouwen aangetast, enz. Ik kan zo blijven doorgaan over Trump en dan zijn er nog Vlamingen die hem beschermen, je moest beschaamd zijn.

 • Robbe Leyssens

  Trek het je niet aan, Ludo, op domheid staat geen leeftijd. Ook een echte man mag huilen, een politieker met een hart.

 • Robbe Leyssens

  Ik doe mee aan de poll, zonder me uit te spreken over de emoties van anderen. Al wil ik wel zeggen, dat ik die Noord-Koreaan niet in mijn hart draag.

 • Ludo Van der Auwera

  Hoe sommige mensen zo dom kunnen reageren, daar kan ik niet bij. Hun waarschijlijk huidig idool is al even kinds.