Politie Texas treft zwaar verwaarloosde kinderen aan met lichaam van broertje: “Hartverscheurend, zoiets nog nooit gezien”

In een appartement in Houston, in de Amerikaanse staat Texas, heeft de politie het lichaam van een 9-jarige jongen in verre staat van ontbinding aangetroffen, samen met drie zwaar verwaarloosde kinderen. De politie spreekt van een “gruwelijke situatie”.

 1. “Ik hoef jouw f*cking excuses niet te horen”: trailer tweede seizoen ‘Hacked’ gelost
  TV

  “Ik hoef jouw f*cking excuses niet te horen”: trailer tweede seizoen ‘Hacked’ gelost

  Goed nieuws voor de fans van de bekroonde jongerenreeks ‘Hacked’, want het tweede seizoen is in aantocht. In de eerste tien afleveringen maakte de kijker kennis met de drie hechte vrienden Nilou (Alicia Andries), Malick (Misha van der Werf) en Adanne (Helena Tengan), die gechanteerd en geteisterd werden door een genadeloze hacker. Maar nu is het tijd voor de andere kant van het verhaal. De fans komen eindelijk wat meer te weten over de hacker zélf.
 2. De reisklassieker, 10 dagen all-in naar Spanje, is terug. Touroperators verklappen waarom
  PREMIUM

  De reisklas­sie­ker, 10 dagen all-in naar Spanje, is terug. Touropera­tors verklappen waarom

  Torenhoge energierekening? Auto voltanken of nieuwe broeken voor de kinderen? Een hartverzakking aan de kassa van de supermarkt? Allemaal waar, en toch bespaart de Vlaming niet op zijn zomervakantie. “Het belangrijkste is: de reiziger blijft reizen”, stellen de drie grote touroperators Corendon, Sunweb en TUI. Dat blijkt uit hun cijfers: tot 60 procent méér boekingen in januari dan in dezelfde periode vorig jaar en we geven nog altijd gemiddeld 1.000 euro per persoon aan een reis uit. Dit moet u weten over uw vakantie in 2023.
 3. Oplettende serveerster redt jongetje (11) van mishandelende ouders: “Mogelijk moordonderzoek als zij niet had ingegrepen”

  Oplettende serveer­ster redt jongetje (11) van mishande­len­de ouders: “Mogelijk moordonder­zoek als zij niet had ingegrepen”

  In Orlando in de Amerikaanse staat Florida heeft een serveerster een elfjarige jongen gered die door zijn stiefvader en moeder zwaar mishandeld werd. Toen de familie haar restaurant bezocht, viel het de vrouw op dat het jongetje geen eten kreeg terwijl de rest van de familie wel zat te smullen. Ook zag ze dat hij schrammen en blauwe plekken had, waarna ze - achter de rug van ouders om - via een briefje aan het kind vroeg of hij hulp nodig had. Het jongetje knikte daarop ja, waarna ze de politie inschakelde.