Photoshop? Britney Spears ziet er beter dan ooit uit in lingerie

Omdat het bijna Valentijn is, trakteert popzangeres Britney Spears je op een nieuwe reeks beelden van zichzelf in lingerie. Met de sexy foto's promoot ze haar nieuwste collectie beha's en slipjes voor haar eigen merk. Geen rimpeltje of cellulitis te bespeuren, wat doet vermoeden dat er wat photoshop aan te pas kwam.

De33-jarige mama draagt voor de nieuwste campagne van haar lingerielijn een zwarte satijnen beha en een kanten slipje die haar strakke figuur in de kijker zetten. Eerder had Britney ook al beelden gelanceerd van een verleidelijk roze setje. Haar eigen lingeriecollectie werd in de zomer van 2014 gelanceerd, momenteel zijn de ontwerpen in meer dan 200 landen te koop. Let ook op haar navelpiercing, die we voor het eerst in 1999 zagen dankzij de videoclip van 'Baby One More Time'.

De zangeres ziet er nu beter uit dan ooit met een ultraslanke lijn, ondanks haar 33 jaar, heeft Britney op de beelden geen fijne lijntjes, moedervlekjes of zelfs geen sinaasappelhuid. Op Twitter en andere social media groeit dan ook de kritiek dat de zangeres wat hulp van photoshop voor haar nieuwste campagne heeft gehad.

Op deze foto zie je duidelijk dat Britney Spears zonder photoshop over wel wat rimpeltjes beschikt.
ap Op deze foto zie je duidelijk dat Britney Spears zonder photoshop over wel wat rimpeltjes beschikt.