Volledig scherm
© Photonews

Pfizer en BioNTech sussen vrees voor productietekorten - 100-tal jongeren troept samen in Namen

Ondanks hoopvolle indicatoren, heeft het coronavirus in ons land al aan meer dan 17.000 mensen het leven gekost. Het vaccin is echter op komst, en bewoners en personeel van de woonzorgcentra zullen als eerste in ons land gevaccineerd worden. Maar hoewel we in januari uit de startblokken schieten, zal de meerderheid van de bevolking deze zomer nog niet gevaccineerd zijn. Volg alle ontwikkelingen over het coronavirus in dit liveblog.

17 reacties

 • Benny Van Kriekinge

  3 maanden geleden
  Gisteren zij ik tegen mijn vrouw dat de croo zich aan het indekken was met zijn uitleg dat ze er niet verantwoordelijk kunnen voor zijn als de producent niet op tijd kan leveren. En wat lezen we nu...pfizer kan maar de helft leveren. Ze maken ons al blazen wijs vanaf het begin van de crisis.
 • Tim Berquin

  3 maanden geleden
  Werkt de voormalig verantwoordelijke voor de mondmaskers nu bij Pfizer? 
 • Marnix Malone

  3 maanden geleden
  Als Pfizer de helft van die vaccinaties vervangt door viagra is er geen probleem.
 • Dominique Van der Poorten

  3 maanden geleden
  Van waar komen de meeste grondstoffen, China en India.Het zal daar eigen volk eerst zijn, en ze zijn met heeeel veel. Meer dan 2 miljard, wat stelt Belgie met 11 miljoen voor. Peanuts.
 • luc janssens

  3 maanden geleden
  We gaan  toch niet iedereen in Brussel trachten te vaccineren  . Mijn moeder van 90 die nog zelfstandig woont is niet enthousiast. En moeten we dan ook al de mobiliteitstaks van het Brussels gewest betalen dan ?
 1. “Ze lokken te veel aandacht van jongens”: Waalse schooldirectrice krijgt wind van voren omdat ze korte bloesjes verbiedt
  37

  “Ze lokken te veel aandacht van jongens”: Waalse schooldi­rec­tri­ce krijgt wind van voren omdat ze korte bloesjes verbiedt

  In Wallonië is de nodige commotie ontstaan omtrent de strenge kledingregels van een schooldirectrice. Als een van haar studentes voortaan komt opdagen met een te diep decolleté of een te kort bloesje riskeert ze van school gestuurd te worden. “Een slecht signaal, en dat uitgerekend op Internationale Vrouwendag”, oordeelt de Waalse minister van Onderwijs Caroline Désir (PS).
 1. Sofie knapt af op dronken Kenneth in 'Blijven Slapen' na naaktincident
  Play
  Blijven Slapen

  Sofie knapt af op dronken Kenneth in 'Blijven Slapen' na naaktinci­dent

 2. Bekijk hier de strafste momenten uit het Oprah-interview van Harry en Meghan
  Play

  Bekijk hier de strafste momenten uit het Op­rah-interview van Harry en Meghan