OVERZICHT. Apple voert met iPhone 14 prijsverhogingen van 200 euro door: ook Apple Watch Ultra van 999 euro voor extreme sporters

Daar zijn ze dan: de nieuwe iPhone 14-smartphones! Naast die vier telefoons waren er ook drie Apple Watches en ook een update aan de AirPods Pro. De goedkoopste nieuwe iPhone zal je wel een pak meer kosten dan vorig jaar het geval was. Alles wat Apple aankondigde, lees je in dit overzicht. Onderaan het artikel kan je het event herbeleven door de liveblog te herlezen.

49 reacties

 • jan geens

  3 maanden geleden
  De iPhone is niet duurder; de euro is minder waard.
 • eli bosch

  3 maanden geleden
  Heb die rommel niet nodig. Ik wil zelfs niet continu bereikbaar zijn. Enkel voor mijn kinderen als ze in nood zijn. Een oude Nokia gsm doet daar perfect dienst voor.
 • Johan Buelens

  3 maanden geleden
  Ik ben blij met mijn iPhone 13 Mini, ik haat grote GSMs... Marginalen met een grote GSM die heel d'n tijd aan facebook, instagram en twitter hangen. 13 mini zonder problemen met 1 hand te bedienen en goed genoeg voor de apps waar ik een GSM voor nodig heb! Maar ik blijf wel bij Apple en voormits dat de Mini serie er momenteel uitligt in het gamma zal ik deze wel afdragen voor nog een aantal jaar!
 • Jan Jansens

  3 maanden geleden
  Prijs/kwaliteit totaal zijn geld niet waard. Er zijn massa's toestellen voor 1/3de van de prijs die net hetzelfde kunnen. Ze hebben in ieder geval wel de hoogste winstmarges.
 • Frank Van Gucht

  3 maanden geleden
  Mijn Samsung gaat ook 10 jaar mee ... en kost 300 euro...