Overstromingen in Londen door zware regenval

In Londen zijn vandaag straten ondergelopen en metrostations gesloten na zware regenval. Voor gedeeltes van de Britse hoofdstad gingen twee waarschuwingen voor snelle overstromingen uit. Ook werd gewaarschuwd voor lichtere wateroverlast op veertien plaatsen in de hoofdstad en omgeving. Dat meldt de BBC.

4 reacties

 • Hendrik Van Kerkvoorde

  2 maanden geleden
  Hendrik Van Kerkvoorde Zullen wij eindelijk wakker worden en de Klimaatverandering ernstig nemen?
 • karel dillen

  2 maanden geleden
  De wereld betaalt de prijs voor de hebzucht en er is geen weg terug, we hebben de aarde verknoeid
 • Frans Peeters

  2 maanden geleden
  Kom vaak in Sint truiden en daar word het weer gestuurd met bommetjes dus je kan regen sturen vraag dat maar aan Israel die daar al jaren mee bezig zijn buien te verplaatsen
 • WILLY ZACHEL

  2 maanden geleden
  Het lijkt wel of héél de wereld weg regent !! Nu Londen dan Wallonië in België maar het regent ook overvloedig in China/ Rusland/India/De Filipijnen/ Japan etc overal bijna ! !
 1. 2 op 3 Belgen vrezen geen deftig pensioen te krijgen: via deze fiscaal interessante methodes zet je makkelijk geld opzij
  Spaargids.be

  2 op 3 Belgen vrezen geen deftig pensioen te krijgen: via deze fiscaal interessan­te methodes zet je makkelijk geld opzij

  66 procent van de Belgen vrezen dat ze geen deftig pensioen zullen ontvangen. De mediaan van alle werknemerspensioenen bedroeg in januari 2020 1.449 euro bruto. Hoeveel dat in de toekomst zal zijn, is onduidelijk. Wie dus na zijn pensionering voldoende financiele armslag wil behouden, bouwt tijdens zijn beroepsloopbaan best een extraatje op. Mogelijkheden zijn er genoeg, en ze krijgen vaak ook fiscale aanmoediging. Spaargids.be zet zeven interessante formules op een rij.
 2. Analist Jan Mulder en ex-profvoetballer Jelle Van Damme stellen Gouden 11-ploeg samen: “Jammer dat ik maar twee spelers van Club Brugge mag kiezen”
  Gouden 11
  1

  Analist Jan Mulder en ex-profvoet­bal­ler Jelle Van Damme stellen Gouden 11-ploeg samen: “Jammer dat ik maar twee spelers van Club Brugge mag kiezen”

  Ook Jan Mulder en Jelle Van Damme, ex-profvoetballers bij Ajax en Anderlecht, stellen een Gouden 11-ploeg samen. De Nederlandse analist koos onder meer voor Nicolas Raskin en Hugo Siquet. Twee jonge veulens die het mooie weer maken bij Standard. “Ik zie Raskin echt graag spelen.” Jelle Van Damme kiest Ruud Vormer als kapitein. “Hij is een een echte strijder.” Stel net als Mulder en Van Damme voor morgenavond jouw ploeg samen en maak kans op 10.000 euro.