Originele fotoherinneringen van je citytrip

Polabora
Weer heel wat foto's gemaakt tijdens je citytrip? Leuk om op social media te delen, maar nog leuker om er nadien ook thuis van te kunnen genieten. Een ouderwets fotoboek is één ding, maar je kan nog meer doen met je foto's van je weekendje weg.

Met je foto's kan je zoveel meer doen dan ze alleen te verwerken in een fotoboek. Bij Polabora bijvoorbeeld kan je online je foto's verwerken tot een origineel fotoproduct. Dit zijn alvast onze favorieten:

Photobooth strip

Verwerk je foto's van een weekendje weg of vakantie tot een leuke fotostrip die eruit ziet net alsof je even in een photobooth hebt plaatsgenomen. Leuk om nadien als bladwijzer in je agenda te gebruiken, als extra decoratie op de koelkast, om later een aankondiging te doen...
Retro photo strip set van 6 fotostrips met 18 foto's, € 4,99 


Vintage look
Verzot op de vintage retro look? Laat je vakantiefoto's afdrukken met een frame er rond. Alleen al de look zorgt ervoor dat iedereen het gevoel heeft dat deze foto's mooie herinneringen met zich meedragen en dat mag gezien worden. Ga met je foto's creatief aan de slag door ze bijvoorbeeld op een slinger of touw met knijpers te decoreren in je huis.
Vintage Pro set met 20 fotoprints, € 9,99 

Foto box
Laat je foto's afdrukken en bewaar ze in een stijlvolle foto box. Die box hoef je zeker niet weg te stoppen in de kast, maar kan je gewoon op je salontafel of kast laten liggen. Leuk voor bezoekers om te ontdekken wat er in de box zit en zo al je avonturen te kunnen vertellen van je ontdekkingen tijdens je citytrip.
Vintage box voor 100 fotoprints, € 29,99  

Mini foto's
Graag altijd foto's op zak? Dat kan zeker met kleine, vierkantige fotootjes die perfect passen in je portefeuille. Zo heb je jouw mooie herinneringen altijd bij je. Maar zeker ook leuk om aan familie en vrienden uit te delen.
Mini Square Prints 24 stuks, € 8,99  


Alle producten en nog meer leuke foto-ideeën ontdek je op www.polabora.com en op de Pinterestpagina van Polabora: