Koning Albert II en zijn dochter Delphine Boël.
Volledig scherm
Koning Albert II en zijn dochter Delphine Boël. © EPA

Oproep: werd u ook pas na jaren door uw biologische vader erkend?

 1. “Ze lokken te veel aandacht van jongens”: Waalse schooldirectrice krijgt wind van voren omdat ze korte bloesjes verbiedt

  “Ze lokken te veel aandacht van jongens”: Waalse schooldi­rec­tri­ce krijgt wind van voren omdat ze korte bloesjes verbiedt

  In Wallonië is de nodige commotie ontstaan omtrent de strenge kledingregels van een schooldirectrice. Als een van haar studentes voortaan komt opdagen met een te diep decolleté of een te kort bloesje riskeert ze van school gestuurd te worden. “Een slecht signaal, en dat uitgerekend op Internationale Vrouwendag”, oordeelt de Waalse minister van Onderwijs Caroline Désir (PS).
 2. Lot van AstraZeneca-vaccins niet langer toegediend in Oostenrijk na dood van verpleegster: “Voorlopig geen oorzakelijk verband”
  15

  Lot van AstraZene­ca-vac­cins niet langer toegediend in Oostenrijk na dood van verpleeg­ster: “Voorlopig geen oorzake­lijk verband”

  De Oostenrijkse gezondheidsautoriteiten stoppen met de toediening van een bepaald lot van AstraZeneca-vaccins. Een verpleegster die met een spuitje uit het lot ingeënt werd, is nu overleden. Het Federaal bureau voor de veiligheid van de gezondheidszorg (BASG) onderstreept dat er op dit moment "geen enkel oorzakelijk verband" kon vastgesteld worden.
 1. Zanger Udo over tunnel die naar zijn tante Annie Cordy vernoemd werd: "Erg geëmotioneerd"
  Play

  Zanger Udo over tunnel die naar zijn tante Annie Cordy vernoemd werd: "Erg geëmotio­neerd"

 2. Candice en Marijn leven zich uit in een offroad buggy: "Ik vind het wel tof als een man een beetje pit heeft"
  Play
  Blind Getrouwd

  Candice en Marijn leven zich uit in een offroad buggy: "Ik vind het wel tof als een man een beetje pit heeft"