Illustratiefoto.
Volledig scherm
Illustratiefoto. © BELGA

OPROEP. Met wie klinkt u op het nieuwe jaar? Mail ons uw leukste foto’s

5 reacties

 • Martine De Pelseneir

  2 weken geleden
  In ons kot en niemand om te klinken.
 • jozef sanders

  2 weken geleden
  wij klinken op de gelukkige afloop van het weggelopen hondje Ninka dat uit angst voor het alsnog verboden vuurwerk dat afgestoken werd en na 3 uur dank zij intensief zoekwerk van het team lost dog gevonden is !! met in gedachten deze fantastische mensen die vrijwillig hun inzet hebben gedaan !! dit is een onbetaalbare superster waard voor 2021
 • Lisette van Dijk

  2 weken geleden
  @Luc, merci voor de welgemeende steun aan mij en mijn collega's! Voor ons geen Kerst of oudjaar om te vieren omdat we moeten werken. En als je vindt dat de virologen je leven al maanden zuur maken? Loop eens drie dagen naast mij mee op een Covid-afdeling. Je hoef niks te doen, enkel net als ik kilometers maken in een heel warm pak.
 • Bob Wouters

  2 weken geleden
  Alleen thuis. Niemand om te klinken.
 • Luc Vleminckx

  2 weken geleden
  Wij kiezen de sfeervolle lichtjes van de kerstboom in de woonkamer zonder aan corona te denken en aan de virologen die ons het leven al maanden onnodig zuur maken. Hopende dat de regering haar gezond verstand zal gebruiken in 2021. En 2020 is een jaar om zeer snel te vergeten en niet meer aan te denken.
 1. Droog in het westen, kans op buien in het oosten, alleen nog sneeuw in de Ardennen

  Droog in het westen, kans op buien in het oosten, alleen nog sneeuw in de Ardennen

  Zondag begint meestal zwaarbewolkt met enkele regenbuien, of aanvankelijk nog enkele lokale winterse buien. Overal kunnen mistbanken ontstaan. In de loop van de dag wordt het meestal droog over de westelijke landshelft met soms opklaringen. Over het oostelijke deel blijft de kans op buien de hele dag bestaan. In de Ardennen is het grijs met veel lage wolken en mist; de buien vallen daar nog steeds als sneeuw. De maxima schommelen tussen 0 graden in de Hoge Venen en 6 graden aan zee. Dat meldt het KMI.
 1. Febiac: “2021 wordt beter voor autosector, maar niveau van voor corona nog niet in zicht”

  Febiac: “2021 wordt beter voor autosector, maar niveau van voor corona nog niet in zicht”

  De coronacrisis heeft vorig jaar voor een ongeziene crisis in de autosector gezorgd. Voorspellingen zijn moeilijk, maar dit jaar wordt wellicht beter. Een herstel tot op het niveau van voor de coronacrisis zit er evenwel nog niet in. Dat zegt Andreas Cremer, de nieuwe CEO van automobielfederatie Febiac, in een gesprek met Belga. Cremer kondigt tegelijk een "re-initialisatie" van zijn federatie aan.
 1. Leslie (27) overlijdt aan corona twee weken na bevalling, vader blijft met verdriet en baby achter
  Play

  Leslie (27) overlijdt aan corona twee weken na bevalling, vader blijft met verdriet en baby achter

 2. Vertederend: panda's dollen in de sneeuw
  Play

  Vertede­rend: panda's dollen in de sneeuw